5 ideja za ljetne festivalske kombinacije kojima ćete se sigurno istaknuti u masi

Nakon dvije godine u kojima je vaš izbor odjeće bio usmjeren uglavnom na praktičnost i udobnost, konačno možete slobodno disati i uživati u ritmovima najboljih ljetnih festivala koji su ponovo u punom jeku.

GLAMI vam priskače u pomoć s 5 outfit ideja koje možete kombinirati po želji i koje će vas sigurno pretvoriti u IT djevojku, ljubiteljicu glazbe i pravu poznavateljicu stila.

Hit duo: lepršave hlače i kratki topići

Kada je u pitanju festivali, hlače od umjetne kože su „must-have“. Za dodatnu udobnost možete se odlučiti za gornji dio, odnosno topić od organskog pamuka ili svile. I to je to – povezat ćete se s ljudima kroz glazbene vibracije, kao i kroz teksture i boje u noćima sjajne zabave.

Neka vaša majica … pjeva ili govor za vas

Kada ne možete riječima izraziti svoje osjećaje, u pomoć vam priskaču emojiji ili smiješne, nadahnute poruke. A kada su u pitanju ljetni festivali, majice kratkih rukava ili majice s porukama, uparene s parom tajica i bijelom lanenom košuljom, pomoći će vam da se stvarno osjećate dobro u svojoj koži. I, tko zna, možda će ta ljubav prema sebi koju ćete osjetiti inspirirati i vas, ali i druge.

Od „cutout-a“ ne nastaju samo pjesme već i odjeća

Super je kada je odjeća u skladu s događajem i osjećate se posebno. Zamislite da možete upotpuniti outfit iz snova malim detaljem, koji bi to detalj bio? U slučaju ljetnih festivalskih outfita suknja zanimljivog kroja s izrezom koju odaberete može upravo biti taj bitan detalj. A što savršeno ide uz ovakvu suknju ako ne neobična torba ili višebojna torba oko struka. Zgodno i moderno u isto vrijeme!

Povrh svega – kardigan

Znamo da se ljetna odjeća nikad ne zaboravlja jer se u njoj čuvaju i uspomene. Kardigani su više nego korisni u ljetnim večerima i sjajno se slažu s kratkim majicama. A ako je vaš stil više klasičan, možete odabrati kratku jaknu koja će savršeno pristajati vašem večernjem outfitu. Najbolji izbor i za ljetne festivale!

Odaberite pravu haljinu i osjećajte se kao zvijezda

Haljine će uvijek biti najlakši izbor, pogotovo ljeti, čak i kada ćete kao strastvena ljubiteljica festivalskog provoda uživati u ritmovima omiljene glazbene grupe. Možete se odlučiti za cvjetni ili široki model ili pak za mini haljinu s izrezima na ramenima, koju možete kombinirati s parom gležnjača s chic rock detaljima, kopčama ili odvažnim detaljima poput printa.

No bez obzira na to što nosite, zlatno pravilo je da se osjećate posebno i dobro u svojoj koži. Odjeća je samo hologram osjećaja koje doživljavate na takvom događaju. Zabavite se uz GLAMI.hr. Otkrijte modu koja vam se sviđa i recite nam nešto o svom stilu! Inspiriramo se s vama i kroz vas!

FotoPromo
ModaModa vijesti5 ideja za ljetne festivalske kombinacije kojima ćete se sigurno istaknuti u...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram