Nakon kolekcije plišanih igračaka, H&M Home izbacio i preslatku liniju namještaja za djecu!

Za stvaranje pravog malog dječjeg carstva u bilo kojem interijeru.

Ulaskom u jesenske mjesece koji započinju s rujnom krećemo razmišljati o novim počecima, usvajanju novih navika i prilagođavanju novim izazovima, a uz sve to započinje i nova školska godina koja mnoge i simbolički i praktično natjera na novu rutinu.

Klinci tako kreću u školu, a njihovi roditelji kupuju im knjige, bilježnice i torbe. No, zašto biste se zaustavili samo na kupnji školskih potrepština kada svojem klincu ili klincezi ove godine zahvaljujući H&M Home-u možete priuštiti i genijalne komade namještaja za dječju sobu i tako im renovirati njihovo maleno dječje carstvo?

Naime, H&M Home, naša omiljena shopping destinacija kada je riječ o šarmantnim dodacima za dom, nakon slatkih kolekcija igračaka za one najmlađe sada je lansirala liniju posebno kreiranog namještaja za djecu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli H&M HOME (@hmhome)

Oble linije, pastelne boje i meki materijali glavne su karakteristike ove kolekcije koja je odmah postala veliki hit u svijetu dizajna interijera. I iako uvijek volimo dječje stoliće iz IKEA-e, moramo reći kako H&M-ovi stolići, stolice, košare i police definitivno nimalo ne zaostaju – ni estetikom ni funkcionalnošću.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli H&M HOME (@hmhome)

Ova nova dječja kolekcija namještaja pojavila se u prodaji 1. rujna na webshopu brenda, a odlikuju je vesele, šarene boje, upečatljivi uzorci i cozy feel kao stvoren za opremanje jesenske dječje sobice. Možete tako kupiti svom djetetu novi radni stol koji sadrži malene otvore i ladice za bojice ili pak odgovarajuće radne stolice. Tu su i dječje klupice koje se lako mogu pretvoriti u kauč za najmlađe, a sve je zaokruženo i brojnim simpatičnim dodacima poput čupavih, toplih tepiha, zgodnih posteljina i košara za pohranu igračaka ili odjeće, a koje dolaze u obliku raznih životinja.

Cijelu kolekciju pronađite ovdje, a u nastavku pogledajte neke od nama najupečatljivijih dizajnerskih komada iz ove kolekcije, a koje će i najobičniju prostoriju pretvoriti u oazu mašte i veselja.

Stolić – 35 funti
Stolica za jahanje – 60 funti
Radni stol za djecu – 70 funti
Dječja stolica – 25 funti
Tepih – 40 funti
Stol za djecu – 70 funti/ Stolica za djecu s naslonom u obliku oblaka – 40 funti
Klupica sa sustavom za odlaganje – 70 funti
Platenena košara – 13 funti
Vrećica za pohranu stvari – 7 funti
Set drvenih ladica – 18 funti
Jolie domJolie biraNakon kolekcije plišanih igračaka, H&M Home izbacio i preslatku liniju namještaja za...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram