Nova sezona serije ‘Emily in Paris’ je pred vratima, a tu je i prvi teaser trailer!

Netflix je otkrio detalje o novoj sezoni omiljene serije, a fanovi su odmah pali u trans.

Nakon dvije iznimno uspješne sezone serije ‘Emily in Paris’, dolazi nam na TV ekrane i treća, a Netflix je upravo izbacio i prvi teaser trailer za nove Emilyjine avanture u ‘Gradu ljubavi’. Iako smo već odavno znali da će junakinja Emily nastaviti svoj život u Parizu i dalje se uplitati u ljubavne zgode i nezgode, dosad nismo imali nikakve popratne detalje o tome što očekivati. Srećom, čekanju je kraj.

Streaming div Netflix tako je fanove počastio novim, dosad neviđenim fotografijama sa seta serije, kao i prizorima scena, a znamo i da se snimanje treće sezone upravo završava u Francuskoj. Ono što je jasno je to da će radnja pratiti Emily u ključnim trenucima njezinog života. Morat će odlučiti je li joj bitnija karijera ili pak ljubav, a njezina odluka utjecat će na njezinu perspektivu života u Parizu.

Glumačku postavu treće sezone čine Samuel Arnold, Bruno Gouery i William Abadie, uz naravno, Lily Collins u glavnoj ulozi. Izvršni producenti su Tony Hernandez, Lilly Burns, Andrew Fleming i Alison Brown, a prve fotografije koje je objavio Netflix otkrile su i kako ćemo u novoj sezoni svjedočiti ponovnom susretu Emily i njezine ljubavi iz Velike Britanije, a koja će joj možda pomrsiti planove koje je stvorila za svoj život u Francuskoj.

Dok čekamo premijeru serije, a koja je zakazana za 21. prosinac ove godine, prvi teaser trailer pogledajte u nastavku.

LifestyleKulturaNova sezona serije ‘Emily in Paris’ je pred vratima, a tu je...

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Pieceofshhh Studio ima novu kampanju za kolekciju inspiriranu trešnjama

Svojim novim dizajnerskim potezom, Pieceofshhh Studio još jednom potvrđuje svoju originalnost u kreativnom izražavanju. Predstavljen je novi nastavak Times New Romance kolekcije koja odiše...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram