Danas se otvara OMNI, prvi experience bar u Zagrebu

U četvrtak, 29. rujna s početkom u 21 sat službeno počinje otvorenje Omnija, prvog experience bara u Zagrebu. Uz glazbu uživo za koju će se pobrinuti akustični bend, kušaonicu jelovnika te OMNI signature koktele proslava u povodu otvorenja produžit će se i na vikend od 30. rujna do 1. listopada.

OMNI experience bar nalazi se  u Turininioj 5, u Novom Zagrebu. Potpuno preuređen interijer cijelom je prostoru dao sjajno novo ruho koje ima za cilj, između ostaloga, decentralizirati ugostiteljsku ponudu Zagreba.

Ovo je prvi experience bar u gradu, a zamisao koja nas je vodila je bila ta da želimo pobuditi i probuditi sva osjetila svojih posjetitelja. Tako smo odlučili imati samo vrhunsku ponudu iz različitih sfera ugostiteljstva: od kave koju će raditi iskusni baristi i velikog izbora craft piva, vina te posebno osmišljenih koktela s recepturom koktel-majstora, preko nargile, do velikog izbora jela iz svjetske street food kuhinje. Sushi, tacosi, bao buns i druge delicije tek su dio onoga što se nalazi na našem jelovniku – ističe Dragan Martinović, vlasnik Omnija.

I sam je interijer dobro promišljen dio cijele priče. Eklektični stil u kojem prevladavaju blago prigušena svjetla popraćena decentnim neonskim natpisima OMNI čini savršenim barom. Istovremeno, OMNI je i mjesto na kojem će svatko doći vrlo rado popiti kavu, prelistati novine, a neki će pak OMNI vidjeti kao omiljeni restoran i broj jedan odabir i za ručak, i za večeru.

Činjenicom da pred svoje posjetitelje stavljamo zbilja široku ponudu željeli smo pokazati kako se dobra mjesta mogu nalaziti i izvan centra grada. No, više od toga, želimo da OMNI bude dnevni boravak kvarta i mjesto na koje će se, bez obzira na povod, s guštom dolaziti. Jer, mi ćemo svakoga zasigurno s guštom dočekati – govori Dragan Martinović.

Više informacija o ponudi, kao i o glazbi uživo koja će svakog vikenda obogaćivati atmosferu lokala moguće je pronaći na Instagram profilu OMNI experience bara.

FotoPR
GastroJolie apetiteDanas se otvara OMNI, prvi experience bar u Zagrebu

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram