Nekako nam se činio da se Advent nikad više nije iščekivao. Opet u punom sjaju ćemo provesti najljepše doba godine na omiljenoj poznatoj lokaciji.
Stigla je još jedna Finjakova božićna bajka
Ekipa iz Finjaka odlučila je biti potvrda da na njih možete računati kada je riječ o dobrim vijestima i zasigurno stvaranju čarobne atmosfere za ove blagdanske dane.
Ove godine na maloj, ali veseloj terasi ispod tisuća lampica (koje će obasjati i najtmurnije zimsko nebo), pijte tradicionalno najbolje kuhano vino u gradu (po tajnoj i posebnoj recepturi) i uživajte u slasnim zalogajima domaćih kobasica po recepturi chefa Nenada Komesa te neodoljivom tartu od jabuke spremanom po najfinijoj francuskoj recepturi! Svakako morate i probati kuhanu rakiju, po recepturi kuće (ako znate kako je vino dobro, rakija je skoro još i bolja).
Mališani su česti posjetitelji našeg Finjaka, a za njih tu je naslađa čokolada koja grije i ruke, ali i srce.
Akademski kipar izradio Orašare
Da bi sjedenje na visokim stolovima bilo posebno iskustvo pobrinuo se akademski kipar Denis Svirać ručno oslikanim bačvama s likom orašara, a ove godine društvo će vam praviti i novi ručno izrađeni prijatelji Gingerbreadovi.
Sva hrana i piće moći će se ponijeti doma, u ambalaži „to go“ pa za sve koji ne vole hladnoću ili žele uživati u Finjakovim specijalitetima u toplini svog doma, od ove godine to mogu.
Posjetite caffe bar Finjak, Vlaška 78, Zagreb, gdje žive orašari, medvjedići, patuljci, gingerbread družina, dobra hrana i piće, te najbolje emocije.