Volite Chanelove parfeme? Sad možete posjetiti i izložbu koja im je posvećena

Event koji Chaneloljupci neće propustiti.

Muzej Grand Palais Ephémère u Parizu postat će od 15. prosinca meka za sve ljubitelje Chanelovih parfema. Naime, upravo tamo otvorit će se gostujuća izložba naziva ‘Le Grand Numéro de Chanel’, a kojom slavni brend predstavlja povijest svojih kultnih parfema javnosti. Ovo je izložba stvorena i za stručnjake i za fanove Chanelovih parfemskih kreacija koje desetljećima pronalaze svoj put do toaletnih torbica dama diljem svijeta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @chanelofficial

Vizualno-olfaktivna čarolija

Prema riječima organizatora, radit će se o vizualno-olfaktivnoj čaroliji koju se itekako isplati posjetiti, a uopće ne sumnjamo da će privući zavidan broj ljubitelja baštine Chanela.

Iz Chanela su poručili kako je ova izložba svojevrsno ‘putovanje koje vas poziva da slijedite svoju zvijezdu, zgrabite svoju sreću ili čak uđete u legendu. Od klasičnog do ikonskog, od čistog do najveće sofisticiranosti, od svakodnevnog predmeta do umjetničkog djela koje je nadahnulo neke od najvećih umjetnika – sve je to jedinstvenost Chanel mirisa koji su izražena kroz posjet bogat iskustvima, otkrićima i emocijama’.

Ako dakle volite No.5 ili pak Coco ili Gabrielle, kao neke od najpoznatijih parfema nastalih u kreativnoj Chanel radionici, ovo je event koji nikako ne smijete propustiti. Posjetom ovoj izložbi otvorit ćete si vrata inače misterioznom svijetu kreiranja parfema i njihove povijesti, kao i legendi koje se uz neke od njih vežu.

Ono što je posebno dobro u cijeloj ovoj priči je to što je ulaz na izložbu slobodan, odnosno besplatan, no preporučuje se da rezervirate termin svog posjeta. Procjenjuje se kako će razgled interaktivne izložbe trajati sat i pol, a može ju se posjetiti sve do 23. siječnja 2023. Sve dodatne informacije potražite na službenim stranicama Chanela.

LifestyleKulturaVolite Chanelove parfeme? Sad možete posjetiti i izložbu koja im je posvećena

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram