Ljubav na prvi pogled! Pogledajte kako izgleda nova kolekcija Nohaa torbica

Koju birate?

Nije tajna da volimo podržavati domaće kreativce, a pogotovo je to slučaj s Nohaa brendom koji uspješno plovi poduzetničkim vodama već godinama. Od osnutka brenda pa sve do danas, Nohaa torbice skupile su brojnu vojsku obožavatelja, a nerijetko nas oduševljavaju novim kolekcijama. U isto vrijeme klasične i pomaknute, Nohaa torbice osvojit će vas brojnim detaljima – zanimljivim izborima materijala, siluetama torbica te šarmantnim volanima i mašnama.

Nova kolekcija Nohaa torbica

Sada smo dobili priliku vidjeti kako izgleda nova kolekcija, i ne sumnjamo da ćete jako lako pronaći favorita za sebe! Kao glavni motiv nove kolekcije pojavio se tvid, mašnice i volani i to u klasičnim nijansama crne, modre i bež koje dominiraju kolekcijom. Naravno, tu su i opcije za malo odvažnije s bojama poput crvene i maslinasto zelene.

Kao i uvijek, torbice su dobile svoja imena pa će nas tako u ovoj zimskoj kolekciji uveseljavati Lola, Lota, Emma i Emma Petite. Za sve koje vole klasičniju dužinu remena, a ipak malo posebniju varijantu torbica u vidu mašnica i volana tu su Lola, Lota i Emma. Novitet je i jedan model mini torbice Emme Petite koju nosimo u ruci i lagano kombiniramo uz sve tople zimske dnevne i večernje outfite.

Pogledajte kako izgledaju vizuali nove kolekcije snimljeni u zagrebačkom Velvetu i s Barbarom Raspudić u ulozi zaštitnog lica, a za više informacija posjetite Facebook ili Instagram stranicu brenda.

FotoNohaa
ModaModa vijestiLjubav na prvi pogled! Pogledajte kako izgleda nova kolekcija Nohaa torbica

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram