Nova Mangova kolekcija već je puna bestsellera: 10 komada koji su za poželjeti

Ako želite ove modne hitove morate biti brzi s kupnjom.

Nakon što su se sezonska sniženja i rasprodaje privele kraju došlo je vrijeme da uživamo u novitetima modnih kolekcija omiljenih nam high street brendova. Zimske kolekcije još su itekako u opticaju, a kako je ovaj siječanj bio vrlo hladan te je zima napokon pokazala zube, potražnja za debelim puloverima, toplim jaknama i kaputima te stylish zimskim modnim dodacima sada je na vrhuncu.

Mango je tako u posljednjih mjesec dana na svoje virtualne police webshopa izbacio zimsku kolekciju za 2023., a među ponuđenim artiklima iskristaliziralo se i koji su to modeli haljina, jakni, kaputa, čizama i suknji najtraženiji. Dakle, stvorila se prava mala bestseller lista Mangovih noviteta koji se stalno iznova rasprodaju brzinom munje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MANGO OUTFITS ☃️❄️ (@mango.outfits)

Minimalistički stil i jednostavni, decentni dizajn Mangove kolekcije oduševio je trendseterice i influencerice, a posebno se traže komadi koje smo izdvojili u nastavku. Trenutno su njihove zalihe obnovljene u većini konfekcijskih brojeva, no požurite – uopće ne sumnjamo kako će se opet vrlo brzo rasprodati.

Satenski kombinezon – 60 eura
Plisirana duga haljina – 59,90 eura
Pletena haljina sa zipom – 69,90 eura
Shearling debela jakna – 99,99 eura
Vuneni kaput – 120 eura
Torbica – 29,90 eura
Kaubojke – 59,99 eura
Dolčevita – 39,90 eura
Suknja od umjetne kože – 39,90 eura
Sako od tvida – 70 eura
ModaTrendoviNova Mangova kolekcija već je puna bestsellera: 10 komada koji su za...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram