Crvene ljepotice o kojima sanjamo: Najromantičnije štikle kao stvorene za Valentinovo

Nisu li divne?

Veljača je mjesec ljubavi, romantičnih izlazaka, poklanjanja ruža i plišanih medvjedića, a u modnom smislu je to mjesec kojim dominiraju sve nijanse crvene boje. Kao što znamo, crvena boja je simbol ljubavi, strasti i zaljubljenosti pa ne čudi da brojni kompleti donjeg rublja, haljine, ali i štikle namijenjene izlascima tijekom Valentinova dolaze u toj boji.

Tako smo sada slučajno nabasali na ljupki par crvenih cipela, odnosno štikli, a koje izgledaju jako zavodljivo, seksi i izazovno. Naime, ove divne štiklice trenutno su na sniženju, a može ih se pronaći unutar kolekcije modnog brenda AMINAH ABDUL JILLIL.

Ono što ih čini posebnima je velika oversized mašna, maleni print srca i vatrena crvena boja, a visoka potpetica divno će vizualno izdužiti žensku nogu koja ih nosi. No, iako su prekrasne, čak i na sniženju ove cipele koštaju 465 dolara, što je poprilično paprena cijena – no, za ljepotu se nekad vrijedi isprsiti, zar ne?

ModaTrendoviCrvene ljepotice o kojima sanjamo: Najromantičnije štikle kao stvorene za Valentinovo

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram