Zarin novi modni hit: Mala crvena haljina kao stvorena za Valentinovo

Ponekad se isplati malu crnu haljinu zamijeniti onom u vatrenoj crvenoj boji.

Valentinovo je ovdje, a mnogi će Dan zaljubljenih proslaviti u društvu bolje polovice na nekoj romantičnoj večeri, u kinu ili pak u kućnoj, cozy atmosferi. Kako god bilo, ovaj poseban dan kada slavimo ljubav traži i malo modne pripreme, odnosno odijevanje u skladu s tematikom. Kako je crvena boja ljubavi i strasti, nema prikladnije nijanse od žarko crvene za današnji dan.

Tako smo na Zarinom webshopu pronašli neodoljivu, seksi, a opet elegantnu kratku crvenu haljinicu srcolikog izreza i s malim spuštenim rukavima, a koja odiše romantikom. Izrađena od vatreno crvene tkanine, savršen je odabir za večernji izlazak na Valentinovo, ali će se i inače lijepo uklopiti u garderobu bilo koje šminkerice.

Kratkog kroja te relativno dubokog dekoltea, ova haljina koketira s time da bude poprilično izazovna, ali s obzirom da je minimalističog dizajna, to joj daje nužnu dozu profinjenosti kako ne bi izgledala vulgarno.

Jednostavno rečeno, ovaj Zarin model kao stvoren je za izlazak u dvoje, a možete ga nabaviti klikom na ovaj link po cijeni od 39.95 eura.

FotoZara
ModaTrendoviZarin novi modni hit: Mala crvena haljina kao stvorena za Valentinovo

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Pieceofshhh Studio ima novu kampanju za kolekciju inspiriranu trešnjama

Svojim novim dizajnerskim potezom, Pieceofshhh Studio još jednom potvrđuje svoju originalnost u kreativnom izražavanju. Predstavljen je novi nastavak Times New Romance kolekcije koja odiše...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram