Uz ovu cool aplikaciju nikad nije bilo lakše udomiti kućnog ljubimca!

A sve zahvaljujući mladom timu IT-jevaca iz Osijeka.

Svakog dana u svijetu sve više jača svijest o važnosti udomljavanja, a ne kupovanja kućnih ljubimaca. Mnoge se zemlje bore s problemom odbačenih životinja i pasa i mačaka skitnica, a čine sve kako bi ljudima olakšali njihovo udomljavanje. Lijepa vijest je ta da je zahvaljujući mladim IT-jevcima iz našeg Osijeka sada misija udomljenja neke napuštene životinjice jako olakšana!

Naime, skupina IT-jevaca iz Slavonije udružila se te je u sklopu ‘Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo’ stvorila aplikaciju koja vam pomaže pronaći vašeg savršenog kućnog ljubimca. Tako je IT kompanija ‘Collective mind DEV’ zajedno s udrugom za spašavanje i udomljavanje životinja ‘Indigom’ razvila softversko rješenje i aplikaciju koja se zove ‘Indigo Spajalica’. Svoje su usluge toj udruzi ponudili besplatno te su tako stvorili mobilnu aplikaciju koja omogućuje sadašnjim i budućim udomiteljima, tetama čuvalicama ili donatorima da imaju sve informacije o udruzi ‘Indigo’ na jednom mjestu te saznaju koje su to njuškice u potrazi za svojim zauvijek domom.

Putem aplikacije možete vidjeti fotografije psića koji traže dom, saznati sve osnovne informacije o njima i njihovom zdravstvenom stanju te pročitati priču o tome kako su završili u skloništu. Također, putem aplikacije moći ćete pročitati i sretne priče već udomljenih ljubimaca.

No, ono po čemu je ova aplikacija najbolja je ‘spajalica’, odnosno anketa koja kroz algoritam može ponuditi koji bi vam pas najbolje odgovarao prema vašim odgovorima tako da vrlo lako možete pronaći vašu srodnu dušu na četiri noge. Aplikacija je dostupna na Google Storeu i Apple Storeu.

LifestyleTechnoUz ovu cool aplikaciju nikad nije bilo lakše udomiti kućnog ljubimca!

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

YSL beauty predstavlja novu LOVESHINE liniju proizvoda

Od 2019. Dua Lipa globalna je brend ambasadorica za YSL beauty Libre liniju mirisa; a danas nastavlja utjelovljavati modernu ženstvenost kao novoimenovana globalna ambasadorica...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram