Modni predmet žudnje: Lila Nike Air Jordanice stvorene za prve proljetne šetnje

Predivan model stvoren posebno za Dan žena.

Nike Jordan tenisice među omiljenim su modelima godinama, a obožavamo ih zbog njihove bezvremenske estetike, udobnosti i brojnih kombinacija boja u kojima ih se može nabaviti. No, najljepšu varijaciju na klasične Jordanice tek smo sada otkrili – radi se o modelu koji je Nike lansirao u čast Dana žena, a dolaze u predivnoj ljubičastoj boji.

Ove divne Air Jordan 1 Low tenisice u nijansama lila, bijele i ljubičaste boje puštene su u prodaju diljem Europe, cijena im iznosi 129 eura te ih možete naručiti putem službene Nike web stranice.

Ono što je posebno kod ovih tenisica lansiranih u spomen Dana žena je to da na sebi imaju ispisane lijepe parole i riječi poput ‘jednakosti’ i ‘jedinstva’, a obogaćene su i detaljima poput cvjetića i sunca. Na prednjoj strani tenisice stoji i natpis ‘Jer jednog dana ovo će biti naša svakodnevica’.

Kombinaciju ljubičastih nijansi na brušenoj koži upotpunjava deblji potplat u prljavo bijelom tonu. Sviđa li se ovaj model i vama jednako koliko i nama?

ModaTrendoviModni predmet žudnje: Lila Nike Air Jordanice stvorene za prve proljetne šetnje

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram