Službeno je stiglo najljepše doba godine: Procvjetale su magnolije na zagrebačkom Tomislavcu!

Omiljena foto kulisa opet je tu.

Temperature se ovog ožujka penju do vrlo toplih i ugodnih 18 stupnjeva, a sunce nas ovih dana neprestano časti svojom prisutnošću. Kako smo i prije toga imali period jako toplog vremena, ni ne čudi da su se biljke probudile iz zimskog sna te sada počinju cvjetati i pupati. Posebno nas je tako razveselilo što se zagrebačka magnolija na Tomislavcu rascvjetala i ponovno postala naše omiljeno proljetno mjesto za fotkanje.

Naime, na tom veličanstvenom zagrebačkom trgu cijeli niz magnolija svake godine oduševljava prolaznike ljepotom svojih cvjetova, a nježni tonovi ružičaste i bijele zavladaju centrom grada zahvaljujući magnolijinim laticama. Kada tomu pridodamo i neodoljivi cvjetni miris te biljke, dojam proljeća u zraku je potpun.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Tralić (@sandratralic)

Inače, danas postoji više od 200 vrsta magnolija u svijetu, a ove koje krase našu metropolu nazivaju se Soulangeovim magnolijama koje karakteriziraju veliki cvjetovi prljavo ružičastih latica. Preporučujemo vam da ovih dana svakako prošetate do centra Zagreba i uživo se divite rascvjetanim magnolijama koje su još čarobnije uživo nego na fotografijama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anita Bogović (@ane.art.zg)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Putopis/Travelbook Croatia (@putopis)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hrvatski za svaku upotrebu 💫 (@hjzasve)

Jolie domŽivot sa stilomSlužbeno je stiglo najljepše doba godine: Procvjetale su magnolije na zagrebačkom Tomislavcu!

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

YSL beauty predstavlja novu LOVESHINE liniju proizvoda

Od 2019. Dua Lipa globalna je brend ambasadorica za YSL beauty Libre liniju mirisa; a danas nastavlja utjelovljavati modernu ženstvenost kao novoimenovana globalna ambasadorica...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram