U tople dane želimo ušetati u ovim preslatkim kukičanim espadrilama

Tako retro, a tako chic.

Retro stil odavno se vratio u naše ormare na velika vrata, a osim boho estetike 70-ih, voluminoznih valova u kosi i resica na kožnim jaknama, još jedan trend koji se ponovno popularizirao, a prije 5 desetljeća je bio jako trendi, su i kukičani modni detalji.

Pletene i kukičane torbice, natikače i cipele su među najtraženijim modnim komadima, a trend pletenih detalja prihvatili su i luksuzni modni brendovi, ali i high street modne marke. Kako se temperature ovih dana penju preko 20 stupnjeva, mi si ne možemo pomoći da ne maštamo o prvim dugim svibanjskim šetnjama kada će biti još toplije – a mi ćemo moći uskočiti u espadrile.

Naime, espadrile su bezvremenski chic model obuće koji djeluje jako casual, a opet mogu biti pravi statement piece. S džonom od jute ili špage te napravljene od zanimljivih tkanina, klasične espadrile postaju ‘IT’ modni komad, a najljepše ove sezone smo pronašli na webshopu svjetski slavnog modnog brenda Manebi.

Manebi je, kao što znamo, brend poznat po predivnim kupaćim kostimima i dodacima za plažu, a ovog proljeća su izbacili i par modela kukičanih, pletenih espadrila u šarenim bojama koje su nam odmah ukrale srce.

U dvije verzije, jednoj s otvorenom petom i jednoj s posve zatvorenim stopalom, u kombinaciji crne podloge i šarenih kukičanih detalja, ove su espadrile ostvarenje naših modnih proljetnih snova. Uz obične traperice, bijelu košulju ili čak basic T-shirt će izgledati sjajno, a već se vidimo u njima i dok šećemo u ljetnim haljinama.

Možete ih naručiti putem službenog webshopa, a cijena im iznosi 105, odnosno 135 eura.

ModaTrendoviU tople dane želimo ušetati u ovim preslatkim kukičanim espadrilama

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram