Već maštamo o ljetu koje ćemo provesti u rustikalnim bijelim haljinama. Ove želimo u ormaru

Modeli koji su uvijek u trendu.

Iako nas je nakon sunčanog vikenda dočekao kišni i hladniji početak radnog tjedna, mi smo u mislima već na jadranskim plažama i rivama naših obalnih gradova, upijamo sunce i nosimo prozračne outfite koji dopuštaju koži da diše. Naravno, esencija svakog ljetnog stylinga uvijek su lepršave bijele haljine, a ove godine posebno su popularne one s dodacima čipke, heklane ili od ažura.

Romantične i rustikalne, svidjet će se svim modnim klasičarkama, ali i zaljubljenicama u ženstvene krojeve koji ne sputavaju tijelo. Srećom, točno takvih modela trenutno je prepun Zarin webshop pa smo mi izdvojili njih deset koji su nam posebno zapeli za oko, a u kojima bismo voljeli šetati ovog ljeta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 🌸 ZARA OUTFITS 🌸 (@zara.outfits)

Od dugih modela s puf rukavima i volanima, pa sve do baby doll mini haljinica kao stvorenih za najveće ljetne žege – Zara nam je priredila bogatu kolekciju bijelih haljina koje prizivaju sunce, more i osjećaj vrućine na koži. Naše favorire razgledajte u nastavku, a sve modele na sljedećem linku.

Izvezena haljina – 89.95 eura
Midi haljina s ažurom – 45.95 eura
Mini haljina – 49.95 eura
Voluminozna mini haljina – 29.95 eura
Kratka haljina otvorenih ramena – 29.95 eura
Haljina s čipkom – 35.95 eura
Haljina s vezom – 59.95 eura
Lanena haljina s vezom – 39.95 eura
Heklana haljina – 35.95 eura
Kratka haljina s vezom – 35.95 eura
ModaTrendoviVeć maštamo o ljetu koje ćemo provesti u rustikalnim bijelim haljinama. Ove...

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Pieceofshhh Studio ima novu kampanju za kolekciju inspiriranu trešnjama

Svojim novim dizajnerskim potezom, Pieceofshhh Studio još jednom potvrđuje svoju originalnost u kreativnom izražavanju. Predstavljen je novi nastavak Times New Romance kolekcije koja odiše...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram