Retro inspiracija: H&M natikače s mašnom u koje smo se zaljubili

Tako chic.

Iako nas je nakon lijepog sunčanog vremena ovog tjedna dočekalo zahlađenje i kiša, mi i dalje u mislima planiramo ljetne outfite za razne koktel zabave, izlaske s prijateljicama ili pak lude partyje. U istom su raspoloženju i high street brendovi koji kao da su već okrenuli leđa proljeću te se odlučili fokusirati na ljetne kolekcije.

Tako je među H&M-ovim novitetima za ljeto 2023. moguće pronaći i vjerojatno najchic štikle-natikače na tržištu. Preslatke sandalice u crnoj boji i s povišenom petom te s remenčićima s mašnama osvojile su nas na prvi pogled, a koštaju 69.99 eura. Riječ je o modelu koji nema previsoku potpeticu, odnosno ima petu od 8 centimetara visine te square toe siluetu. Uz dodatak dva tanka remenčića s malim mašnicama, ove crne sandalice zaista su jako šarmantan par obuće, a predviđamo mu veliku popularnost među trendsetericama.

Dobro će se slagati i sa svečanim outfitima i party haljinama, ali možemo ih nositi i na traperice i neki stylish sako – dakle, radi se o svestranom modnom komadu koji možete kupiti putem ovog linka.

FotoH&M
ModaTrendoviRetro inspiracija: H&M natikače s mašnom u koje smo se zaljubili

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram