Vrijeme je za Trogir i street food festival koji je već privukao tisuće ljudi

Trogir definitivno ima najsadržajniji street food festival!

Prošlog vikenda otvoreno je drugo izdanje Babarol by Coca-Cola street food festivala uz nastup grupe Mjesni Odbor, a subotu je usprkos nešto lošijem vremenu obilježio koncertni nastup Gine Damjanović.

Šest ugostiteljskih objekata oduševilo je Trogirane i njihove posjetitelje pa je plato iza Kule Kamerlengo već danim dupkom pun, a komentari o odličnoj gastro ponudi mogu se čuti sa svih strana. Gorana “Goge” Milaković iz splitskog bistroa Missy B. predstavlja se svojim jelima duhovitih naziva Koka u korpiću, Praščić Bejb i Mozza Liza, Robert Predrag Žmire iz restorana Mare oduševljava sendvičem s varijacijom na pašticadu, Tunaholic bar predstavio je odličnu riblju street food ponudu, Corte bar ima novu senzaciju pod nazivom Nedovršeni sushi, zadarski Picnic Mingle&Fun odličan burger od kozica, a kućica Bocuni&Boccuni slastice O’š kolač koje potpisuje majstorica slatkog Tea Mamut. Kuriozitet je kuglof Oliver koji u sebi sadrži maslinovo ulje iz Vela Luke i dobio je ime po jednom i jedinom Oliver Dragojeviću.

Vikend je protekao u dobrom glazbenom programu u kojem su uživali odrasli i radionicama za malene koje su roditeljima dale minute za guštanje, a djeci pružile edukativan sadržaj.

Što vas očekuje ovaj tjedan?

Ovog tjedna posjetitelje Babarola očekuju još koncerti Daniela Juriševića (A strana, The Voice, 25.5.), Vjeko (26.5.), grupe Pavel (27.5.) i Marije Mirković nekadašnje članice Frajli uz gostujući nastup Alke Vuica (29.5.)

Na velikom video zidu gledat će se danas i finale nogometnog kupa Hrvatske, a organizator i direktor festivala Antonio Franić najavio je sljedeće: “Pripremili smo bogat nadolazeći vikend uz radionicu Anamarije Asanović, prvenstvo u izradi trogirskih rafijoli, a dolaze nam i dubrovački prijatelji iz Edulis Oyster Bara s friškim kamenicama iz Stona pa sigurno postajemo nezaobilazna vikend destinacija!”

Ne preostaje vam nego pravac u smjeru Trogira ili grada sretnog trenutka, a o dobroj atmosferi osvjedočite se i putem fotografija za koje su zaslužni Franko Kelam i Antonio Mirko Macan.

GastroJolie apetiteVrijeme je za Trogir i street food festival koji je već privukao...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram