Kako izgledaju nove Lukabu vjenčanice za 2024. godinu?

Nova ljubavna priča dolazi iz modne kuće Lukabu.

Riječ je o priči koja nam dolazi kroz novu bridal 2024. kolekciju i dokazuje već prepoznatu ljubav ove modne kuće prema romansi i ženstvenosti koju svaka mladenka želi iskusiti na svoj najvažniji dan. 

Priča koju nam donosi dizajnerica modne kuće Lukabu jest moderna ljubavna bajka s elementima čarolije i daškom suvremene i odvažne ženstvenosti. Moderna žena, rekla nam je Marina Jerant, spoj je nove interpretacije ženstvenosti, ali u sebi i dalje krije klasičnu princezu i njezinu nježnost, eteričnost i raskoš. Iz tog razloga, novu kolekciju opisuju prozračni volumen te istančani detalji kao što je ručno izvezeno lišće, perle i elegantni nabori s voluminoznim rukavicama.

Modeli vjenčanica prate liniju tijela presvučeni naborima, a imamo i prvu modernu krinolinu s prorezom. Lagani lamirani, lepršavi materijal izuzetnog odsjaja. U svom sirovinskom sastavu ne sadrži elastin tako da je izuzetno lagan i lepršav u pokretu. Nova formula za lagane vjenčanice princess kroja! 

Upravo to jest primjer nove i eterične, opojne ženstvenosti. Žena koja ne pristaje na kompromise i želi biti elegantna i raskošna, a opet – želi i osjećati se dovoljno slobodno i neopterećeno u svojoj vjenčanici kako bi mogla uživati u potpunosti u najromantičnijoj večeri svoga života. Moderna žena želi sve i svjesna je da to može i dobiti, rekla nam je Marina Jerant, navodeći da je upravo suvremena žena bila inspiracija dok je stvarala novu kolekciju.

Premda novu kolekciju spajaju motivi i detalji, želja je bila stvoriti dovoljno različitih modela koji će istaknuti upravo ono što mladenka želi naglasiti. Iz tog razloga, u ovoj inspiracijski bogatoj  artističkoj kolekciji, dizajnerica je stvorila trideset novih modela.

Vjenčanice možete pogledati na internetskoj stranici www.lukuabu.com, a na istoj stranici svoju vjenčanicu možete i naručiti. Jedinstvenim poslovnim pristupom, dizajnerica Marina Jerant online prisustvom osobno vodi svoje online klijentice, njihove mjere, želje i preinake kako bi dobile potpunu uslugu i bile što zadovoljnije krajnjim rezultatom.

Svaki mjesec vjenčanice modne kuće Lukabu možete vidjeti u Hotelu International u Zagrebu te uživo isprobati modele koji vas zanimaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by by Marina Jerant (@lukabu_offical)

Ljubavna priča između modne kuće Lukabu i vjenčanica tek je započela, otkrila nam je dizajnerica. Svake godine, uz pomno proučavanje, istraživanje finih materijala, sve gušći i prepoznatljivi ručni rad, siluete krojeva i mekoću, modna kuća Lukabu približava se svjetskoj sceni haute couture vjenčanica. Lukabu postaje brend koji, u suradnji sa svojim mladenkama, stvara umjetnost. 

ModaModa vijestiKako izgledaju nove Lukabu vjenčanice za 2024. godinu?

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram