H&M je krenuo sa sniženjem! Ovo su komadi koje odmah želimo

Sniženja u iznosu od 50 i 60 posto.

Još nas malo dijeli od Zarine rasprodaje (otkrili smo super trik), a dok čekamo – tu je H&M koji je već krenuo s ljetnim sniženjima!

Ovaj povoljni brend jedno je od glavnih odredišta kada smo u potrazi za trendi i pristupačnim komadima, a iako kroz cijelu godinu ima različite promocije, ipak je najveća ponuda sniženih komada tijekom velike ljetne rasprodaje. Imajte na umu da se u asortimanu nalazi preko šest tisuća sniženih predmeta, ali da je rasprodaja počela u cijeloj H&M grupaciji pa ne zaboravite čekirati brendove kao što su Weekday, Monki, Arket i & Other Stories.

Već danas se možete zaputiti u H&M trgovine ili shopping obaviti online, a mi u nastavku donosimo samo djelić komada koji će na idealan način nadopuniti ljetnu garderobu (s naznačenim sniženim cijenama!).

20,99 € Bluza
32,99 € Top
7,99 € Top
14,99 € Suknja
17,99 € suknja
22,99 €
18,99 €
39,99 €
18,99 €
22,99 €
16,99 €
12,99 € Kratke hlače
12,99 €
ModaTrendoviH&M je krenuo sa sniženjem! Ovo su komadi koje odmah želimo

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Pieceofshhh Studio ima novu kampanju za kolekciju inspiriranu trešnjama

Svojim novim dizajnerskim potezom, Pieceofshhh Studio još jednom potvrđuje svoju originalnost u kreativnom izražavanju. Predstavljen je novi nastavak Times New Romance kolekcije koja odiše...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram