Gdje van tijekom ljeta? Ova dva precool festivala u Zagrebu jamče dobru zabavu

Definitivno znamo da dolazimo.

Lipanj se lagano primiče svom kraju, a srpanj kuca na vrata. Gradovi će se tako malo po malo prazniti zbog godišnjih odmora, no to ne znači da će ponuda događanja biti išta manje zanimljiva i bogata. Naime, u Zagrebu nas u srpnju očekuju dva festivala na otvorenom, a koje jedva čekamo posjetiti. Radi se naravno o kultnim gornjogradskim Dvorištima te Ljetu kod Matoša – eventima koje ne želite propustiti!

Hrana, piće i odlični glazbeni programi tako će obilježiti ljeto u našoj metropoli, a evo što sve možete očekivati na prethodno spomenutim događanjima na kojima će se sasvim sigurno pojaviti pola grada.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dvorišta / The Courtyards (@dvorista_thecourtyards)

Dvorišta

Definitivno omiljeni ljetni događaj u Zagrebu su sada već tradicionalna Dvorišta, festival otvaranja vrata privatnih dvorišta Gornjeg grada ostatku građanstva. Ova nagrađivana i jako popularna kulturno-turistička atrakcija iz godine u godinu privuče veliki broj posjetitelja, a ove će godine doživjeti svoje deveto izdanje te će se održati od 12. do 23. srpnja.

Šarmantna dvorišta, brojni koncerti, posebno osmišljena ponuda pića i jela te prekrasni vidikovci dio su čarolije ovog eventa kojem se iz godine u godinu rado vraćamo. Sve o programu saznajte klikom na ovaj link i isplanirajte svoj dan posjeta – samo se pripremite, sigurno će biti gužve.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dvorišta / The Courtyards (@dvorista_thecourtyards)

Ljeto kod Matoša

Poznata i omiljena zagrebačka manifestacija Ljeto kod Matoša spremna je za svoje ovogodišnje izdanje i to ponovno na jednoj od najromantičnijih lokacija u središtu grada. Tako će se ove godine Ljeto kod Matoša smjestiti u hladovini gustog parka na Trgu braće Mažuranić, a gdje će se svake večeri održavati prigodni zabavni program, točiti kokteli i jesti odlična hrana.

Ljeto kod Matoša počinje s programom 30. lipnja, a trajat će sve do 29. srpnja – dakle ponudit će skoro mjesec dana stalne zabave i događanja turistima i stanovnicima Zagreba. Očekuju nas tako odlični kokteli i Dj setovi i koncerti, a svi detalji o rasporedu odvijanja programa Ljeta kod Matoša možete pronaći ovdje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Caffe de Matoš (@caffedematos)

LifestyleGdje van tijekom ljeta? Ova dva precool festivala u Zagrebu jamče dobru...

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Pieceofshhh Studio ima novu kampanju za kolekciju inspiriranu trešnjama

Svojim novim dizajnerskim potezom, Pieceofshhh Studio još jednom potvrđuje svoju originalnost u kreativnom izražavanju. Predstavljen je novi nastavak Times New Romance kolekcije koja odiše...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram