Blast from the past: Nakon Barbie, još jedna slavna lutkica našeg djetinjstva dobiva svoj film!

Sjećate se Polly Pocket?

Nakon što je ‘Barbie’ film nedavno stigao u kina imamo osjećaj da nas ovih dana ‘pere’ teška nostalgija za našim dječjim danima. Prisjećamo se scenarija koje smo osmišljali igrajući se s Barbie i Kenom, a u misli nam je došla i još jedna poznata lutkica – Polly Pocket! Iako definitivno manje planetarno poznata od Barbie, Polly Pocket je 1990-ih žarila i palila scenom te nije bilo djevojčice koja nije htjela imati svoju kutijicu s ovom mini igračkicom koja stane u džep.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli polly pocket world shop (@pollypocketworld)

Na sreću mnogih, sada već lagano zaboravljena Polly Pocket mogla bi doživjeti istu sudbinu kao i Barbie, a to je da dobije svoj film te ponovno zaživi u sjećanju onih koji su s njome odrastali, a i predstavi se novim generacijama! Kako stvari stoje, nakon uspjeha ‘Barbie’ filma, kompanija Mattel odlučila je i Polly Pocket pretvoriti u holivudski kino hit.

Prvi se puta o ovoj ideji počelo šuškati još krajem 2021., ali sada je potvrđeno kako je projekt zaista zaživio, Polly je dobila svoj scenarij te producenticu Robbie Brenner. Za scenarij je odgovorna komičarka i spisateljica Lena Dunham, a navodno će lik Polly utjeloviti holivudska slatkica Lily Collins! Kako je trenutno hype oko ‘Barbie’ filma iznimno velik, očito je da se želi iskoristiti njegov uspjeh kako bi se i ovaj projekt pozitivno plasirao u javnost te doživio jednako odobravanje publike.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli polly pocket world shop (@pollypocketworld)

Podsjetimo se, Polly Pocket lutkice prvi puta su na tržište lansirane 1980-ih, no pravu su popularnost doživjele desetljeće kasnije. Prepoznatljive su po svojoj mini veličini koja stane u džep te tome što dolaze u kutijicama koje su im ujedno i kućice. U osnovi, radi se o Barbie – ali u mini verziji prikladnoj za nošenje u vrtić ili školu.

Ne sumnjamo kako će i Polly, unatoč svojoj mini veličini, izazvati maksimalno velik uspjeh u kinima te razveseliti mnoge nostalgičare koji su uz nju odrastali.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli polly pocket world shop (@pollypocketworld)

LifestyleKulturaBlast from the past: Nakon Barbie, još jedna slavna lutkica našeg djetinjstva...

Otvorenje nove zagrebačke kazališne scene

Tijekom večeri, gosti su imali priliku razgledati prostorije novog kazališta, ali i uživati u popularnoj predstavi "Ja, trudnica" Kerekesh Teatra. Predstava je do sada odigrana više od...

Facebook

99,687FanovaLajkaj