Posljednje mjesece 2023. obilježit će ‘Scandi hairline’ stil bojenja kosa. Evo zašto je genijalan

Za ultimativno chic look.

Ljeto je, htjeli mi to priznati ili ne, lagano na svom zamaku, a kolovoz se bliži kraju. Iako nas to žalosti, istovremeno se u mislima malo i veselimo novim jesenskim radnim pobjedama, izazovima, ali i modnim i beauty trendovima koji će obilježiti kraj 2023. Ono što zasad sigurno znamo je to da će jedan od tih viralnih trendova u svijetu beautyja biti i takozvani ‘Scandi hairline’, odnosno specifičan stil bojenja kose, tj. pramenova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Polina Podpletennaya🐋 (@pollyhey)

Dakle, ako nakon morske soli, vjetra i sunca želite svojoj kosi pružiti potrebnu njegu i obnovu, pred povratak na posao zatražite od svog frizera da vam kosu oboji u skandi stilu pramenova, koji predivno uokviruju lice te mu daju mladenačku svježinu, a pritom izgledaju posve prirodno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sofia Richie Grainge (@sofiarichiegrainge)

Ova tehnika bojenja kose zapravo podrazumijeva posvjetljivanje ruba kose uz samo čelo. Tako je zadatak frizera da izdvoji samo nekoliko prednjih pramenova vaše kose, koji se nalaze tik uz lice, te ih oboji u nijansu svjetliju od vaše prirodne boje. Najbolje je da ti pramenovi budu ton ili dva svjetliji od ‘baze’, kako bi se dobio prirodan izgled te ne bi bilo prevelikog kontrasta. Ovakvo bojenje kose daje dojam da su vam pramenovi posvijetlili sami od sebe, od izlaganja sunčevoj svjetlosti, te izgledaju meko, nježno i ženstveno – što je svakako look koji želimo postići.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Wella Hair UK & Ireland (@wellahairuki)

Ovaj je način bojenja kose već oduševio korisnike društvenih mreža, a na TikToku su se već sad pojavili brojni tutoriali kako ga izvesti. Biste li se odlučili isprobati ovaj novi trend?

@theparlr The Scandinavian hairline technique to add a brighter effect to the hairline (this was before a fantasy color application!) #scandianvianhairline #hairline #bleachinghair #haircolor #blondehair #blondehaircare #blondecolorinspo #hairstyle ♬ adele oh my god – ADELE

BeautyPosljednje mjesece 2023. obilježit će 'Scandi hairline' stil bojenja kosa. Evo zašto...

Joolz predstavlja svoja najnovija kolica inspirirana iskustvima tisuće roditelja

Joolz, svjetski najbrže rastući brand premium dječjih kolica, predstavio je najnoviju generaciju kolica - Joolz Hub2. Jedinstvena, kompaktna kolica koja besprijekorno kombiniraju najbolju udobnost...

Facebook

99,687FanovaLajkaj