Najslađi ljubavni T-shirt potpisuje Tisja Kljaković. Evo gdje ga naručiti

Upgradeana verzija klasične bijele majice.

Tisja Kljaković jedna je od naših najuspješnijih umjetnica. Od njezinih knjiga s crtežima, preko uspješnih izložba, pa sve do odjevnih predmeta s njezinim printevima – nema toga što ova žena dotakne, a da se ne pretvori u zlato.

Još jedna potvrda ove teze je i njezina nova bijela T-shirt majica s printom idealnim za hladnije mjesece pred nama. Naime, radi se o preslatkoj majici kratkih rukava s crtežom koji prikazuje njezin slavni ljubavni par ‘Oni’ kako se grli u moru, a iznad njih piše ‘Zima mi je’.

Ova nježna, ljubavna slika odmah nas je oduševila, pa smo saznali i da se majica može naručiti za 28 eura po komadu, putem Tisjinih službenih profila na društvenim mrežama. Mi već zamišljamo kako je furamo ispod sakoa ili traper jaknica, a vi?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tisja Kljaković Braić (@tisjakljakovicart)

ModaTrendoviNajslađi ljubavni T-shirt potpisuje Tisja Kljaković. Evo gdje ga naručiti

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Zagreb dobio novu kraljicu – okrunjena je Lanett Whitney

Lanett Whitney izabrana je za novu Kraljicu Zagreba u prepunoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Lentu i cvijeće uručio joj je Dževad Halilović, a krunu joj je predala Kraljica...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram