Nova verzija hit manikure Hailey Bieber pokorila internet

I ova će jesen proći u tonu Bieber estetike.

Ako dobro razmislimo, shvatit ćemo da je u posljednjih godinu dana beauty scenom apsolutno dominirala Hailey Bieber, manekenka i supruga Justina Biebera koja je zahvaljujući svojim objavama na Instagramu inspirirala brojne beauty trendove.

Od Cherry Coke ruža za usne, preko glazed donut noktiju pa sve do vanilla manikure – Hailey je neprestano diktirala kakve lookove nosimo, a sada ima novi hit. Opet se radi o noktima, a ovog puta je riječ o twistu na njezinu viralnu glazed donut manikuru – samo u metalik izdanju!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Naime, njezina nail artistica Zola Ganzorigt pokazala je kako postići ovakav nail look, a koji je nazvala Mirror Glaze Nails. Naravno, nismo trebali dugo čekati da internet podivlja i ovo postane nova najtraženija manikura.

Ovako uređeni nokti formirani su u bademasti oblik, a na normalan glazed lak u ovoj se verziji dodaje mnogo chrome praha koji u konačnici daje metalik izgled noktima. Hoćete li i vi tražiti ovaj nail art kod svoje manikerke sljedećih tjedana?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

BeautyDekorativna kozmetikaNova verzija hit manikure Hailey Bieber pokorila internet

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram