Sanjate o popularnim Louboutin štiklama? Zara ima kopiju jednog modela

Jedva da i ima razlike u izgledu, ali u cijeni je ona zamjetna.

Posljednjih godina neprestano se priča o ‘duplićima’ odnosno ‘dupe’ trendu koji zapravo označava tendenciju high street brendova da kopiraju luksuzne, ‘IT’ modne artikle te ih nude širokim masama po znatno nižim cijenama. Zara je generalno poznata po kopiranju high end modela, a ove godine nadmašili su sami sebe te nam na svom webshopu ponudili predivnu verziju proslavljenih Louboutin ‘Me Dolly‘ sandala na petu.

Šarmantni ‘Me Dolly’ model brenda Christian Louboutin, jednog od najpoznatijih proizvođača cipela na svijetu, trenutno je među najtraženijima, a original košta vrtoglavih 745 eura. Ako vam je, kao i većini, taj iznos definitivno previsok za jedne sandale, znajte da Zarin ‘duplić’ izgleda jednako dobro, a košta samo 39,95 eura!

Ove Zarine sandalice imaju 11 cm visoku potpeticu, 1 cm više od originala, te odišu retro vibrom, a dolaze u metalik boji srebra te su navodno jako ugodne za nošenje. Možete ih pronaći na ovom linku.

ModaTrendoviSanjate o popularnim Louboutin štiklama? Zara ima kopiju jednog modela

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram