Ovog vikenda svi u Istru: Preko 60 različitih doživljaja i lokacija možete posjetiti besplatno ili po sniženoj cijeni!

Puno sadržaja za malo novca.

Istra je najposjećenija Hrvatska regija, a jasno je i zašto. Predivni morski gradići, vinarije i vrhunska maslinova ulja, kao i ljepotama bogata unutrašnjost Istre mame turiste iz cijelog svijeta, a ovog vikenda će u svim njezinim atrakcijama moći uživati po znatno jeftinijim cijenama – ili čak besplatno!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Visit Croatia (@visit.croatia)

Naime, 27. rujna svake se godine obilježava Svjetski dan turizma, a njegova je svrha podići svijest o ulozi turizma u međunarodnoj zajednici i pokazati kako on utječe na društvene, kulturne, političke i ekonomske vrijednosti u cijelom svijetu. Tim povodom brojne turističke zajednice iz cijelog svijeta svojim gostima omogućavaju uživanje u njihovim atrakcijama po promo cijenama, a toj se inicijativi ove godine priključila i Istra.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Motovun Tourist Board (@visit_motovun)

Tako će se već ovog vikenda, od 30. rujna do 1. listopada, od 10 do 18 sati, na čak 67 punktova diljem istarskog poluotoka moći uživati u posebnim akcijama i tematskoj turističkoj ponudi. Adrenalinski parkovi, muzeji, špilje, radionice, predstave i posjeti vinarijama samo su dio ponude u kojoj će posjetitelji moći sudjelovati ili besplatno ili po sniženim cijenama.

Sve dodatne informacije i popis partnera koji su se uključili u akciju možete pronaći na ovoj stranici. Upiti i rezervacije se mogu slati e-mailom, telefonski ili osobno, a bitno je da osigurate svoje mjesto za sudjelovanje na vrijeme jer se očekuje da će na svim uključenim lokacijama biti gužva.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Denis Treskanica (@dtreskanica)

PutovanjaHrvatskaOvog vikenda svi u Istru: Preko 60 različitih doživljaja i lokacija možete...

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Svjetsku popularnost stekli inovativnim optičkim materijalima. U Zagrebu napokon FLEYE Copenhagen

FLEYE Copenhagen, vodeći nišni brend u optičkoj industriji stigao je u zagrebački Opto Centar. Inovativne jednogodišnje kolekcije, kreirane jedinstvenim kombinacijama hipoalergenih materijala, više od...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram