Body & Mind Centar nudi novu dimenziju fitnessa

Iza cjelovitog pristupa fitnessu stoji inspirativni dvojac, Mirela Anić i Igor Blažinčić.

Nova dimenzija fitnessa počiva na ideji da je čovjek moćno biće, koje ako pristupi svom zdravlju cjelovito i mudro, može dići na višu dimenziju svoj život, realizirati svoje potencijale i ostvariti vlastitu svrhu. Glavni kreatori i protagonisti takvog cjelovitog pristupa zdravlju i sposobnostima čovjeka su kineziolozi Mirela Anić i Igor Blažinčić, inspirativan dvojac dobro poznat svim zaljubljenicima u fitness.

Zajedno djeluju i stvaraju inovativne ideje preko 25 godina, a oduvijek su bili predstavnici novih paradigmi treninga, pristupa usmjerenih ka pametnom vježbanju i optimizaciji forme. Danas, kada njihov Body & Mind Centar slavi 20 godina postojanja, oni uistinu predstavljaju kineziologiju 21. stoljeća, znanost danu ljudima, kojoj je osnovni cilj pomoći suvremenom čovjeku da bude zdraviji, vitalniji i dugovječniji.

Njihova nova dimenzija fitnessa gleda na tog suvremenog čovjeka kao na cjelinu, pristupa mu individualno razumijevajući njegovu jedinstvenost, potrebe i ciljeve. U novoj dimenziji fitnessa, svakom se čovjeku daju trenažne metode bazirane na suvremenoj dijagnostici, uči ga se pravilnom disanju i kretanju, educira ga se o pametnim rutinama kojima se unapređuje spavanje, oporavak i hormonsko zdravlje, reducira stres, povećava izdržljivost te unapređuju fokus i koncentracija.

Programi ovih stručnjaka za zdravlje i performanse bazirani su na prirodnim intervencijama i promjeni životnog stila kojima se dostiže cjelovito zdravlje i kvaliteta života svakog polaznika.

Jedan od hvalevrijednih programa proizašlih iz Body & Mind centra jest „ZDRAVA ŽENA“, kojeg je upravo Mirela Anić osmislila u suradnji s nutricionisticom Sandrom Krstev Barać, a spaja nutricionizam i kineziologiju 21. stoljeća, s ciljem optimizacije zdravlja, vitalnosti i kvalitete života žena u perimenopauzi i menopauzi.

Fitness danas više ne treba biti ograničen na trenažne metode kojima se dostiže željeni izgled. Narušenost zdravlja i vitalnosti suvremenog čovjeka traže kvalitetniji i sveobuhvatniji odgovor svih koji rade u prevenciji. Upravo je kineziologija jedna od temeljnih disciplina prevencije te je ovaj dvojac prepoznao nužnost promjene pristupa te odgovorio tom zahtjevu na najoptimalniji način.

Body & Mind, zajedno s Mirelom Anić i Igorom Blažinčićem spadaju u sami vrh svjetske scene kad je riječ o optimizaciji zdravlja i sposobnosti. „Mi smo od prvog dana usmjereni na zdravlje i kreiramo takve programe već 20 godina, no sada živimo u vremenu kada tržište traži takve pristupe, kada ljudi žele i trebaju više od fitnessa, tako da sve što smo gradili godinama sada postaje aktualno. Sada je novo vrijeme i mi mu donosimo novu dimenziju fitnessa.“ – objašnjava Mirela Anić.

Osim što su kreatori jedinstvenog pristupa fitnessu, koji odgovara potrebama čovjeku današnjice, njih krasi neiscrpna energija i čista namjera da doprinesu zdravlju svakog pojedinca i društva u cjelini.

Body & Mind Centar smješten je na adresi  Vukasovićeva 1 / Kuniščak A1, a za više informacija posjetite body&mind.com ili  Body & Mind Instagram profil.

LifestyleZdravljeBody & Mind Centar nudi novu dimenziju fitnessa

Iz maštaonice Johna Krasinskog stigao je film za cijelu obitelj!

Blitz i CineStar Cinemas su ovoga vikenda bili mjesto smijeha i odlične zabave i atmosfere okupivši  brojne mališane i njihove roditelje povodom premijere filma...

Naša poznata modna stilistica Ivana Pavić priprema proljetno izdanje radionice Stilska jednadžba

Kroz uslugu online stilističkog savjetovanja “Virtual Stylist” razbila je stigmu kako su modni stilisti rezervirani samo za povlaštene i ponudila uslugu koja pred vas servira gotove...

Je li ovo najljepša zagrebačka terasa za ispijanje kave ili koktela?

Ekskluzivni HOH Brunch Affair proteklog je vikenda oduševio brojne uzvanike u luksuznom ambijentu Boutique hotela HOH. Povod ovog svečanog eventa bilo je službeno predstavljanje...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram