Tako cool: Ove jeseni u Londonu jedna je katedrala pretvorena u Muzej Mjeseca

Čarobna izložba koju bismo voljeli posjetiti.

Na kratko putovanje u London nikad se ne bismo požalili, a ako vas ovog listopada slučajno put nanesen u englesku prijestolnicu, nemojte propustiti izložbu posvećenu Mjesecu. Naime, u prostoru katedrale Southwark trenutno se nalazi privremeni Muzej Mjeseca, a u sklopu kojeg je postavljena golema 3D instalacija Mjeseca! Od samog pogleda na nju zastaje dah.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli London Family Days Out (@londonfamilydaysout)

Do kraja postave još je ostalo malo vremena, jer izložba traje do 28. listopada, a iza nje stoji umjetnik Luke Jerram. Njegov je zaštitni znak kreiranje skulptura hiperrealističnog izgleda, pa je u istom duhu napravljena i instalacija Mjeseca – koji usred ove crkve izgleda neopisivo živo i dojmljivo. Sam promjer skulpture Mjeseca iznosi 7 metara, a na površini skulpture se prikazuju NASA-ine fotografije s površine tog Zemljinog satelita. Skulptura je iznutra osvijetljena te stoga stalno blago sjaji, dajući neprestano dojam isijavanja mjesečine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Michelle Catherine ☾ (@crazycatladyldn)

Izložba je otvorena za javnost još tjedan dana, svaki dan od 9.30 ujutro do 16.30, a cijena ulaznice za odrasle je 3 funte. Zanimljivo je i da se 23., 25., 27. i 28. listopada izložba može posjetiti i tijekom noći – za potpuniji dojam mjesečevog blještavila.

PutovanjaMeđunarodna putovanjaTako cool: Ove jeseni u Londonu jedna je katedrala pretvorena u Muzej...

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram