Balerinke kao vladarice uličnog stila – hoćete li im dati šansu?

Piše: Marija Čamber

Mislim da niti jedna obuća nije podijelila pripadnike oba spola kao što su to učinile balerinke. Voljeli ih ili ne, ponovno su u modi i dolaze na velika vrata. Ove sezone svjedočimo renesansi ovog komada o kojem su se do sada pisali tekstovi s trunkom zadrške, no ove jeseni su tu kao jedan od glavnih trendova. Ove nježne, graciozne cipele ponovno su se vratile u središte pažnje, osvojivši zaljubljenike u modu i influencere. Bilo da jurite gradom ili uživate u opuštenoj šetnji parkom, balerinke pružaju savršenu ravnotežu između stila i praktičnosti.

Balerinke su prošle suvremenu transformaciju

Nadahnute nježnom obućom koju nose balerine, prošle su kroz suvremenu transformaciju. Ovaj novi val balerinki spaja udobnost i stil na način koji je istovremeno bez napora šik i apsolutno svestran. Najnoviji dizajni obiluju različitim teksturama, bojama i ukrasima, čineći ih prikladnima za svaku prigodu, a u najtraženije sigurno spadaju balerinke u cherry red nijansi (boja sezone o kojoj sam pisala u prošlom članku).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose)

Balerinke su ove sezone doživjele evoluciju dizajna koja udovoljava raznolikom ukusu. Pronalazimo ih u raznim materijalima, od klasičnih kožnih do materijala poput brušene kože i tvida. Ukrasi poput mašni, kopči i metalnih dodataka dodaju dašak čarolije i individualnosti, omogućujući vam da izrazite svoj osobni stil.

Kako kombinirati balerinke?

Sparivanje balerinki s različitim odjevnim kombinacijama je igra. Za izgled prikladan za ured, odaberite elegantan par u neutralnoj nijansi koji će se uklopiti uz hlače ili maxi suknju. Za ležernu svakodnevnu kombinaciju, uparite ih sa svojim omiljenim trapericama, t-shirtom i oversized sakoom. Podignite večernju odjevnu kombinaciju s upečatljivim parom ukrašenim šljokicama ili ukrasima, dodajući touch glamura svakoj kombinaciji.

Ponovni procvat balerinki u svijetu mode dokaz je njihove vječnosti. Njihova vječna elegancija, u kombinaciji s modernim inovacijama u dizajnu, čini ih obaveznim komadom za trendsettere. Dakle, ukliznite u par balerinki dok je još uvijek vrijeme prikladno za njih, znajući da usvajate trend koji je došao da ostane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SYD * ੈ✩‧₊ (@sydneybmichelle)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloe Mcginley (@chloemaymcginley)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Audrey Peters🍒 (@theaudreypeters)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Judy Kam | NYC (@judyxkam)

‘Trend alert’ vam donosi Marija Čamber, za više modne inspiracije, pratite je na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Čamber (@mariahs_chambers)

ModaStreetstyleBalerinke kao vladarice uličnog stila - hoćete li im dati šansu?

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Je li ovo najljepša zagrebačka terasa za ispijanje kave ili koktela?

Ekskluzivni HOH Brunch Affair proteklog je vikenda oduševio brojne uzvanike u luksuznom ambijentu Boutique hotela HOH. Povod ovog svečanog eventa bilo je službeno predstavljanje...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram