Imamo 5 jako dobrih razloga zašto posjetiti Balance Brunch & Bakery & Coffee na Šalati

Tražite novo mjesto za brunch?

U posljednjih nekoliko godina i do nas je došao jako aktualan trend bruncha, obroka koji se smjestio negdje između doručka i ručka. To je gastronomsku ponudu Zagreba učinilo bogatijom i raznovrsnijom, ali i normaliziralo praksu konzumacije prosecca prije podne. I to jako podržavamo.

Na Šalati, točnije na adresi Bijenička Cesta 14 smjestio se Balance Brunch & Bakery & Coffee i prema sugestivnom imenu možete pretpostaviti kakva vas ponuda tamo čeka, a mi već neko vrijeme planiramo isprobati sve što se nalazi u ponudi ovog šarmantnog mjesta koje smo uočili na društvenim mrežama. Ali krenimo od jako ugodnog i modernog interijera koji ćete zasigurno poželjeti zabilježiti kamerom svoga mobilnog uređaja te atmosfere i vajba koji bi vas mogao podsjetiti na velike europske gradove.

Naravno, interijer je bitan, ali hrana je ono što nas privlači da se svaki put iznova vratimo nekom mjestu i u Balanceu ćete pronaći cijeli dijapazon jako primamljivih slanih i slatkih jela. Odlučili smo nabrojati pet razloga zašto posjetiti spomenuto mjesto ako već niste, a i usmjeriti vas na hranu koju je pametno prvi put naručiti.

Odlična kava i matcha

Bez dobre kave nikako dan ne možemo započeti pa će prave kavopije koje paze na izbor kave razveseliti činjenica da ih u Balanceu čeka jako ukusna kava (i biljna zamjena za mlijeko!). Ne zaboravimo i na odličnu matchu!

Jako fini pekarski proizvodi

Balanceova pekarnica je sasvim dovoljan razlog da se zaputite na Šalatu po najfiniju dozu ugljikohidrata. Izbor je odličan, a kroasan od pistacija trenutno najbolji koji se u Zagrebu može probati (i to tvrdimo kao pasionirani istraživači slastica od pistacija).

Ogroman izbor hrane i konkretne porcije

Nije da nam je količina hrane na tanjuru presudan faktor u davanju ocjena nekom restoranu, ali dobro je znati da je ovaj brunch jako konkretan i zasitan. Bez problema će zamijeniti ručak tako da je naš savjet da dođete jako gladni.

Eggs benedict croissant sandwich

Ako idemo birati jedno jelo o kojem često razmišljamo, to su jaja Benedikt s holandez umakom poslužena na hrskavom kroasanu. U ostale favorite spadaju Avokado Bruscheta na sourdough kruhu, Gljive Bruscheta i granola.

Lokacija

Šalata se ne može inače pohvaliti ovakvim mjestima pa postoji šansa da niste imali previše razloga za zadržavanje u ovom zagrebačkom kvartu, koji je zaista prekrasan. Nadodajte tome i već spomenuto uređenje koje će vas odmaknuti od klasičnih vizura ugostiteljske scene, i sigurni smo da Balance zaslužuje posjet.

GastroJolie apetiteImamo 5 jako dobrih razloga zašto posjetiti Balance Brunch & Bakery &...

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Pieceofshhh Studio ima novu kampanju za kolekciju inspiriranu trešnjama

Svojim novim dizajnerskim potezom, Pieceofshhh Studio još jednom potvrđuje svoju originalnost u kreativnom izražavanju. Predstavljen je novi nastavak Times New Romance kolekcije koja odiše...

Iz maštaonice Johna Krasinskog stigao je film za cijelu obitelj!

Blitz i CineStar Cinemas su ovoga vikenda bili mjesto smijeha i odlične zabave i atmosfere okupivši  brojne mališane i njihove roditelje povodom premijere filma...

Svjetsku popularnost stekli inovativnim optičkim materijalima. U Zagrebu napokon FLEYE Copenhagen

FLEYE Copenhagen, vodeći nišni brend u optičkoj industriji stigao je u zagrebački Opto Centar. Inovativne jednogodišnje kolekcije, kreirane jedinstvenim kombinacijama hipoalergenih materijala, više od...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram