Malo božićno drvce – brza i jednostavna ideja od lisnatog tijesta i Nutelle

Recept koji vrijedi isprobati tijekom prosinca!

Iako nam razrađena ideja izrade kolača zvuči jako primamljivo i sigurno donosi veliku nagradu u obliku preukusne slastice, složit ćete se da nekada jednostavne stvari imaju jednak učinak. Plus, nisu svi talentirani za kompleksne recepte za izradu deserata!

Uskoro nam se bliži blagdansko vrijeme pa ako ste u potrazi za super jednostavnim receptom za koji zaista ne treba posebna vještina, imamo prijedlog! Sigurno se sjećate Nutella božićnog drvca koje iz sezone u sezonu osvaka društvene mreže i naša nepca, ali sada se pojavila nova verzija drvca koju ćemo također rado isprobati!

Recept ukjučuje dva sastojka – lisnato tijesto i Nutellu! Plus, za ovo drvce bit će vam potreban  drveni štapić i šećer u prahu za finiširanje. Tijesto ćete razvaljati, ili još bolje – kupiti već razvaljano, premazati Nutellom i narezati na trakice. Trakice ćete složiti u redove i staviti u pećnicu na 200 stupnjeva između 15 i 20 minuta ili kada tijesto porumeni.

Pogledajte kratki video koji će vam sve razjasniti:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kellie Atkinson (@kellie_atkinson)

 

GastroReceptiMalo božićno drvce - brza i jednostavna ideja od lisnatog tijesta i...

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Pieceofshhh Studio ima novu kampanju za kolekciju inspiriranu trešnjama

Svojim novim dizajnerskim potezom, Pieceofshhh Studio još jednom potvrđuje svoju originalnost u kreativnom izražavanju. Predstavljen je novi nastavak Times New Romance kolekcije koja odiše...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram