Beauty top lista najboljih 5 crvenih ruževa za blagdanski make-up

Jer su crvene usnice uvijek u trendu.

Crvene usne vječni su statement bilo kojeg make-upa, a s razlogom vladaju beauty scenom desetljećima, štoviše stoljećima. Upečatljive, crvene usne simbol su ženstvenosti, zavodništva te se općenito smatraju iznimno seksi adutom svake žene, a dobro funkcioniraju na svakoj boji i tonu kože kao i u raznim prilikama. Zbog toga postoje žene koje ne izlaze iz kuće bez crvenog ruža, a postoje i one koje mu se okreću u posebnim prilikama, kada se žele osjećati dotjeranije – recimo, tijekom blagdanskih partyja.

Naime, tijekom blagdana i predbožićnog razdoblja stalno izlazimo, češće se družimo i pohodimo razne poslovne, ali i neformalne evente. Za te prilike potrebno se i dotjerati, a tu je vaš najočitiji saveznik dobar crveni ruž u boji Božića. Kako je božićna, vesela crvena uvijek u trendu u ovo doba godine, odlična je prilika da je provučete i kroz svoje outfite, ali i kroz make-up, koristeći neki od odličnih crvenih ruževa koje možete kupiti na našem tržištu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 𝘮 𝘦 𝘭 𝘪 𝘴 𝘴 𝘢 💫 (@meyloetta)

Bilo da odaberete mat ili sjajne, ruževi u jakoj crvenoj boji podignut će svaki vaš look te vam dati dojam zavodnice, a vjerojatno će vam podignuti i samopouzdanje.

S obzirom na to da je izbor na webshopovima i u drogerijama golem, teško se odlučiti za najbolju opciju, no zato smo tu mi, pa vam u nastavku donosimo pet isprobano odličnih crvenih ruževa i sjajila za usne s kojima ne možete pogriješiti.

MAC Cosmetics Satin Lipstick – 21.40 eura
Maybelline SuperStay Vinyl Ink – 12.60 eura
Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture – 45 eura
Chanel Rouge Allure – 60 eura
Bourjois Rouge Velvet Ink – 8.10 eura
BeautyDekorativna kozmetikaBeauty top lista najboljih 5 crvenih ruževa za blagdanski make-up

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram