Kuda za doček 2024.? Ovaj europski grad proglašen je idealnom destinacijom

Biste li pogodili o kojem se mjestu radi?

Kada planiramo doček Nove godine, većinom razmišljamo o klubu u koji ćemo izaći ili pak o partyju kod kuće koji ćemo pripremiti, a ako već i idemo negdje u inozemstvo, to su većinski ili party odredišta ili kolibe u šumama gdje se družimo s prijateljima. Rijetko se tako sjetimo u obzir uzeti neka manje razvikana i udaljenija odredišta – a koja bi zapravo mogla biti pun pogodak. Tako nas je prestižni web portal na temu putovanja, ‘European Best Destinations‘ iznenadio proglasivši portugalske Madeira otoke kao najbolju destinaciju za doček 2024.!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Barceló Funchal Oldtown (@barcelofunchaloldtown)

Naime, spomenuti portal tvrdi da je upravo Madeira najbolja destinacija za doček Nove godine – i to zapravo već šest godina za redom. Iako još nije super razvikana kao destinacija, Madeira svake godine sve više i više gostiju privlači upravo u zimskim mjesecima, a ono što nudi gostima je neodoljiv spoj zabave, prirodnih ljepota, luksuznih resorta, kao i opcija za aktivni odmor. Možete li poželjeti više?

Što se tiče samog dočeka Nove godine, u Madeiri se on organizira u zaljevu Funchal gdje se svake godine priredi najveći vatromet u Europi, pa je prizor na nebu zaista spektakularan. Pogled na vatromet možete imati iz nekoga iz obližnjih restorana, ali i s kilometarskih pješčanih plaža na kojima se duž obale organiziraju zabave. Dakle, svatko može pronaći nešto za sebe i na zaista poseban način ući u Novu godinu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Roberto Ramos • Travel & Lifestyle (@lifestyler.pt)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Madeira Food on Foot Tours (@madeirafoodonfoot)

PutovanjaMeđunarodna putovanjaKuda za doček 2024.? Ovaj europski grad proglašen je idealnom destinacijom

Uzmi vrijeme za sebe: stiže 4. izdanje WOLF konferencije

Kao konferencija koja na jedinstven način spaja business i casual stil, WOLF 4.0 obećava izvanredno iskustvo. “Očekuje nas već četvrta konferencija zaredom, a WOLF ove godine ide s jasnom...

Facebook

99,687FanovaLajkaj