Imate još pola mjeseca da se u Esplanadi počastite najfinijim štruklama u gradu!

Mjesec domaćih štrukli u ovom zagrebačkom hotelu ne želite propustiti.

Taman nakon što je završila blagdanska sezona prejedanja i kada smo pomislili kako je idealno vrijeme da odemo na dijetu, pripazimo na prehranu i slično – u zagrebačkoj Esplanadi je započeo mjesec domaćih štrukli! I kako da onda propustimo taj gastro event kao stvoren za sve istinske germane?

Podsjećamo, radi se o tradicionalnom eventu u trajanju od 8. do 31. siječnja, a koji se odvija u Esplanadinom Le Bistro restoranu. Dani Esplanadinih Štrukli je služben naziv ovog događaja koji svake godine iznova izazove velikih interes lokalaca, ali i turista. Inače, štrukle su zaštitni znak ovog hotela te se smatra kako se upravo u Le Bistrou spravljaju one najbolje u gradu, pa ako ih još niste imali prilike kušati, svakako to učinite ovog mjeseca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Esplanade Zagreb Hotel (@esplanadezagreb)

Ta tradicionalna poslastica iz Zagorja, koja uključuje svježe, domaće tijesto, svježi sir te vrhnje u Esplanadi se tako može naručiti po posebnoj ponudi za 16 eura u kojoj dobijete dvije porcije, odnosno sveukupno 4 štrukle (po dvije za svaku osobu). Mogu se naručiti slani ili slatki štrukli, a pripremaju se svježi, svakodnevno, prema vašoj narudžbi.

Za rezervaciju stola nazovite restoran te odvedite mamu, prijateljicu ili pak dečka na najfinije štrukle u Hrvatskoj!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Esplanade Zagreb Hotel (@esplanadezagreb)

GastroJolie apetiteImate još pola mjeseca da se u Esplanadi počastite najfinijim štruklama u...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram