Nova kolekcija donjeg rublja iz H&M-a izgleda kao san snova

Ženstvena, u neutralnim nijansama i kao stvorena za nositi ispod udobne pletenine ili satenskog ogrtača.

H&M nam je već dugo jedno od omiljenih modnih odredišta. Ovaj high street brend ima jako kvalitetnu premium kolekciju u kojoj se mogu pronaći odlični komadi, a H&M Home ima zaista jako lijepe dekoracije i namještaj za dom. Osim ta dva odjela, često volimo provjeriti što se nalazi u ponudi donjeg rublja i pidžama i nerijetko ostanemo oduševljeni.

Satenski i čipkasti bralette grudnjaci, mekane pidžame i ogrtači

Upravo je to slučaj s najnovijom kolecijom koja se pojavila u novitetima ovog high street giganta u kojoj ćete pronaći cijeli niz romantičnih i ženstvenih komada donjeg rublja. U prvom redu to su mekani bralette grudnjaci napravljeni od satena ili čipke koji dolaze u setovima s pripadajućim donjim gaćicama ili tangama. Jednako su privlačni satenski ogrtači, a možda su nam čak najdraže opcije boja – pastelna siva i prljavo roza. Kao jedinu kritiku izdvojili bismo činjenicu da ova kolekcija možda nije prikladna za one žene s većim grudima!

Kako izgleda kolekcija pogledajte u nastavku, a za kupovinu zaputite se na stranice H&M-a.

FotoH&M
ModaTrendoviNova kolekcija donjeg rublja iz H&M-a izgleda kao san snova

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram