Zima još nije došla svom kraju i zato ozbiljno razmišljamo o kupnji ovog plavog kaputa

Zara strikes again.

Iako je siječanj iza nas, veljača i ožujak po pitanju niskih temperature itekako znaju pokazati ‘zube’, a ako ove godine još niste investirali u novi stylish kaput za zimu – mi smo pronašli Zara baby blue vuneni model koji nas je apsolutno oduševio. Naime, radi se o trendi dugačkom modelu klasičnog kroja, a koji će zahvaljujući zanimljivoj boji privlačiti poglede gdje god u njemu pošli.

Po cijeni od 129 eura može biti vaš, a kako izgleda bezvremenski, ali i efektno, investiranje u njega definitivno bi se isplatilo jer ćete ga moći nositi godinama. Općenito, iako tijekom zime većina nas naginje monokromatskim outfitima u tamnijim, neutralnim nijansama, modni se stručnjaci slažu da su upravo ovakvi komadi ključ cool zimske garderobe.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ksenia (@wustova)

‘Splash of color’ estetika tako je sve prisutnija, a nošenje kaputa u živim bojama postalo je vrlo često i na profilima najpopularnijih svjetskih influencerica. U ovom slučaju baby plava nijansa djeluje svježe, a opet u skladu s hladnim zimskim danima, te će se lijepo kombinirati i na većinu drugih boja iz vašeg ormara.

Dodatan efekt su i džepovi s preklopima, obrubljeni džep na prsima kao i prorez na stražnjem donjem rubu kaputa, za lepršaviji izgled i lakše kretanje. Ako uz sve to dodamo i činjenicu da maxi dužina vizualno izdužuje figure, možemo samo zaključiti kako se radi o ‘must-have’ komadu. Link za kupnju pronađite ovdje.

ModaTrendoviZima još nije došla svom kraju i zato ozbiljno razmišljamo o kupnji...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram