U mjesecu krafni čak i kavu iz njih ispijamo! Ne izgledaju li primamljivo?

Kombinacija kojoj je stvarno teško odoljeti.

Veljače je neosporno pokladni mjesec kada se u predkorizmeno razdoblje prepuštamo svim tipovima hedonizma – od uživanja u maškarama preko pretjeranog konzumiranja slasnih krafnica. Upravo su krafne gastro simbol veljače, a ove godine je pomama za njima nikad veća. Diljem Lijepe Naše održavaju se radionice izrade vrhunskih krafni, koje vode naši gastro blogeri, a osim toga i mi vam svako malo donesemo neki novi recept za domaće krafne.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli A PASSIONATE FOODIE (@veronicaphua)

Sada pak imamo još bolju stvar koju vam trebamo predstaviti – kavu u krafni, viralni gastro hit koji možete kušati u Beogradu! Naime, kava u krafni nije nešto po prvi puta viđeno, ali u Zagrebu je još uvijek nedostupno pa je najbliža adresa za ispijanje/jedenje ove slastice upravo metropola susjedne nam zemlje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Slatkoterija (@slatkoterija)

Dakle, ako želite spojiti svoje dvije strasti u jednu, zaputite se u ‘Slatkoteriju’ u Beogradu, na adresu Kraljice Natalije 35. Krafne u kojima se poslužuje kava tamo su izdubljene te premazane Nutellom iznutra, a onda zalivene kavom i mlijekom – tako se dobiva neodoljivo slatko-gorki napitak koji natopi i meko tijesto krafne pa dobijete stvarno desert iz snova. Više informacija pronađite na linku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Slatkoterija (@slatkoterija)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Slatkoterija (@slatkoterija)

GastroJolie apetiteU mjesecu krafni čak i kavu iz njih ispijamo! Ne izgledaju li...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram