Veselje u rodilištu Opće bolnice „Dr. Anđelko Višić“ u Bjelovaru donose Baby Center i Apollo

Svaka rodilja i beba dobit će besplatne pelene za vrijeme boravka u rodilištu - donirani broj pelena odgovara cjelogodišnjoj potrebi rodilišta.

Tvrtka Apollo d.o.o.  distributer dječjih potrepština i opreme u suradnji s Baby Center trgovinama posjetila je rodilište Opće bolnice „Dr. Anđelko Višić“ u Bjelovaru i donirala cijelom odjelu godišnju zalihu jednokratnih pelena,  višenamjenskih tetra pelena te električne izdajalice.

Ova lijepa priča nastala je na inicijativu glavne sestre odjela, Maje Ćurković kojoj su se tvrtka Apollo i Baby Center trgovine rado odazvale.

Rodilište Opće bolnice „Dr. Anđelko Višić“ ima oko 560 poroda godišnje i koristi tetra pelene za svako dijete za vrijeme boravka u rodilištu. Brend Bubaba by FreeON izvrstan je izbor, osim vrhunske kvalitete specifičnost je da se pelene proizvode u Hrvatskoj, u proizvodnom pogonu u Sv. Križu Začretje. Donirana količina odgovara cjelogodišnjoj potrebi rodilišta.

Novost je da rodilje Opće bolnice u Bjelovaru  više ne moraju nositi jednokratne pelene pri dolasku u bolnicu jer je osigurana količina Kit & Kin ekoloških pelena svakom rođenom djetetu u sljedećih godinu dana. Izuzetno kvalitetne antialergijske i ekološke pelene Kit & Kin, izrađene su od nježnih materijala i primjerene posebno za osjetljivu kožu novorođenčadi.

Sanela Grbaš Bratković, dr.med., spec. opće kirurgije, subspec. abdominalne kirurgije

Goran Pavlović, dr.med., specijalist ginekologije i opstetricije prilikom preuzimanja donacije izjavio je: „Rano razdoblje majčinstva tijekom boravka u rodilištu je izrazito osjetljivo kako zbog težine samog poroda i oporavka  tako i zbog nove najdraže i najteže obveze, brige za dijete. Presretni smo što su tvrtka Apollo Slovenija i Hrvatska te Baby Center trgovine prepoznali naše potrebe i želju da uljepšamo vrijeme majkama i djeci tijekom boravka u bolnici.“ Dr. Pavlović je dodao kako medicinsko osoblje ima veliku želju standard pružene usluge podići na zavidnu razinu, a donirani proizvodi iznimne kvalitete pomoći će im napraviti pozitivnu razliku koju će majke primijetiti, a novorođenčad osjetiti. Dr. Pavlović istaknuo je kako će uz pomoć doniranih proizvoda kao medicinsko osoblje pokazati da im je stalo činiti kontinuirane pozitivne pomake u kvalitetnijoj skrbi za majke i novorođenčad.

Goran Pavlović, dr.med. specijalist ginekologije i opstetricije

Želja tvrtke Apollo i Baby Center trgovina je graditi čvrstu povezanost sa svojom zajednicom, a upravo je obitelj najdragocjenija i najvažnija zajednica za sigurno i bezbrižno odrastanje.  Kako je svaki početak izazovan, tako drže da ovakve akcije pružaju podršku ponajprije majkama i bebama, ali i svim članovima obitelji i cijelom medicinskom osoblju bolnica.  Baby Center trgovinu u Bjelovaru možete  pronaći na adresi Južna obilaznica 2a (retail park Stop shop), 43 000 Bjelovar.

Ukupna vrijednost donacije iznosi 3.396,06 €.

FotoPR
LifestyleVeselje u rodilištu Opće bolnice „Dr. Anđelko Višić“ u Bjelovaru donose Baby...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Naša poznata modna stilistica Ivana Pavić priprema proljetno izdanje radionice Stilska jednadžba

Kroz uslugu online stilističkog savjetovanja “Virtual Stylist” razbila je stigmu kako su modni stilisti rezervirani samo za povlaštene i ponudila uslugu koja pred vas servira gotove...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram