Macaronse u obliku jednoroga možete isprobati i u Hrvatskoj!

Cijeli svijet se nedavno zaljubio u neodoljive macaronse u obliku jednoroga (više ovdje), a razveselit će vas vijest da ih možete isprobati u Zagrebu!

Zagrebačka slastičarnica Magnolia slastice koja radi na tri lokacije (Trakošćanska 17, Radnička 49 i Gundulićeva 4) izgledom podsjeća na neodoljive pariške slastičarnice u kojima imate potrebu provesti sate i sate pomno se diveći svakom detalju. No, to nije jedino neodoljivo u Magnolia slasticama! Naime, ova je slastičarnica pokazala da prati svjetske trendove pa je u svoju ponudu uvrstila macaronse u obliku jednoroga koji su nedavno na društvenim mrežama osvojili cijeli svijet. Ukusni kolačići i prije su nam bili slatki grijeh koji smo si rado priuštili, a složit ćete se, sada im je nemoguće odoljeti!

Napomenimo da osim ovih slatkih delicija, spomenuta slastičarnica ima i torte u obliku jednoroga i bit će vam jasno da ova destinacija mora postati vaše omiljeno odredište kada žudite za nečim slatkim.

 

GastroJolie apetiteMacaronse u obliku jednoroga možete isprobati i u Hrvatskoj!

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

YSL beauty predstavlja novu LOVESHINE liniju proizvoda

Od 2019. Dua Lipa globalna je brend ambasadorica za YSL beauty Libre liniju mirisa; a danas nastavlja utjelovljavati modernu ženstvenost kao novoimenovana globalna ambasadorica...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram