Kavoljupci, ovog proljeća u Zagrebu se održava festival posvećen vašem najdražem napitku!

Prvi puta naša metropola postaje dom festivala kave.

Svibanj u Zagrebu obilježit će prvi festival posvećen mnogima omiljenom napitku – kavi! Ova nas je vijest oduševila, pa smo vam požurili prenijeti da se od 23. do 25. svibnja možete počastiti odlaskom na prvi takav festival u Hrvatskoj te kušati razne specialty kave iz cijelog svijeta, kao i istražiti bogatu dodatnu ponudu čokolada, čajeva, žestokih pića i craft piva.

Festival službeno nosi ime GR8 Coffee Festival, a održat će se u 9. paviljonu Zagrebačkog velesajma. Ulaznice možete nabaviti na Entrio.hr ili na gr8coffeefestival.com. Kroz tri programom krcata dana, na ovom posebnom eventu saznajte sve o raznim vrstama kava, kušajte ih i kupite, pronađite svoj novi omiljeni blend, a možete sudjelovati i u praktičkim radionicama na kojima ćete naučiti više o prženju, mljevenju i obradi vrhunskih kava svijeta. Zvuči cool, zar ne?

GastroJolie apetiteKavoljupci, ovog proljeća u Zagrebu se održava festival posvećen vašem najdražem napitku!

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram