Dolaze ljetni odmori i sada se postavlja pitanje – kamo s djecom i što sve s njima raditi?

Ljeto je pred nama, djeca se sele bakama i djedovima, dolaze ljetni odmori.

Ljetni praznici su savršena prilika za kvalitetno provedeno vrijeme s djecom. Baby Center nudi pregršt rješenja za zabavu i razvoj vaše djece tijekom ljetnih praznika. Od igračaka do aktivnosti na otvorenom, sve što vam treba možete pronaći na jednom mjestu.

Evo nekoliko ideja kako provesti kvalitetno vrijeme s djecom uz proizvode iz Baby Centra.

LEGO: Kreativna zabava

Jedan od najboljih načina za poticanje kreativnosti i maštovitosti kod djece su LEGO setovi. Novosti u LEGO Friends i Lego City setovima omogućuju djeci da kreiraju svoje vlastite priče i avanture sa svojim omiljenim likovima. Za djecu koja vole akciju i avanturu, LEGO Ninjago ili Jurassic World setovi su pravi izbor. Ovog ljeta kreiranje uzbudljivih scena, istraživanje novih svjetova i zajedničko igranje s prijateljima može pružiti sate i sate zabave

Zabava za cijelu obitelj

Društvene igre su odličan način za provođenje vremena s obitelji i prijateljima. Brzinske igre na plaži kao što su memory, Uno ili Pokemon karte super su rješenje za poslijepodne u hladu. Za vrtićku dob u kojoj se djeca tek upoznaju s benefitima društvenih igara u Baby Centru pronađite hit  igre kao što je  Ice Cream Meltdown koji pruža uzbudljive trenutke dok se natječete u izradi savršenog sladoleda prije nego se otopi.

Učenje kroz igru

Aktivnosti poput bojanja i lijepljenja naljepnica nisu samo zabavne, već i potiču razvoj finih motoričkih vještina. Activity books s naljepnicama i bojanke iz Baby Centra savršene su za kišne dane ili trenutke kada želite malo mirnije aktivnosti za svoje dijete.

Osvježenje i zabava

Ljeto je idealno vrijeme za vodene aktivnosti. Fredov kolut i ostala oprema za vodene sportove iz Baby Centra osigurat će vašoj djeci sigurno i zabavno, a igračke će ih zabaviti u plićaku. Za dodatnu zabavu, pištolji na vodu  su neizostavni. Ovi proizvodi omogućuju djeci da se rashlade dok uživaju u dinamičnim igrama na otvorenom.

Aktivnost na kotačima

Za večernje zabave, kad temperature malo padnu, vožnja rolama ili romobilima je odlična fizička aktivnost koja pomaže djeci u razvoju ravnoteže i koordinacije. U Baby Centru možete pronaći širok izbor proizvoda na kotačima  koje će vašoj djeci omogućiti sate zdrave zabave na otvorenom.

Zabava i moda

Za ljubitelje Barbie, Baby Center nudi Lisciani Barbie setove koji uključuju slušalice, mikrofone, zvučnike i  hit proizvod digitalni instant fotoaparat kojim će djeca sačuvati uspomene na nezaboravne ljetne trenutke s prijateljima.

Nikud bez vode i zaštite od sunca i komaraca

Tijekom ljeta, zaštita od sunca i komaraca je neophodna. Od šatora s UV zaštitom, šeširića i sunčanih naočala, preko kremica baš za nježnu dječju kožu do odabranih proizvoda protiv komaraca, sve možete naći u Baby Center trgovinamA kako bi vaša djeca mogla uživati na otvorenom bez neugodnih ugriza ili opeklina.

I za kraj – uživajte u ljetu, inspirirajte se u Baby Centru i stvorite nezaboravne uspomene sa svojom djecom uz odlične popuste!

Pratite Baby Center na Instagramu koji će svakodnevno informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

LifestyleDolaze ljetni odmori i sada se postavlja pitanje - kamo s djecom...

Facebook

99,687FanovaLajkaj