Znate li gdje možete kušati najfiniji menu ove jeseni?
Ako niste sigurni gdje otići na ručak ili večeru, imamo prijedlog!
S promjenom godišnjeg doba i ponuda zagrebačkih restorana donosi novitete u svojim menijima. Tako je i restoran Johann Franck ovih dana odlučio prezentirati svoj jesenski menu za koji je zaslužan njegov kuhar Marko Majer.
Od tradicionalne pileće juhe s gris noklicama i povrćem, do rižota s biftekom ili šest vrsta gljiva, pa čak i slasnog gigantski velikog tomahawk steaka, ova ponuda zasigurno će vas privući na ručak ili večeru na glavni gradski trg. Mišljenja smo kako fotografije govore više od tisuću riječi pa ćemo vas prepustiti da sami prosudite o kakvoj se gastronomskoj gozbi ovdje radi…
Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...
Od 2019. Dua Lipa globalna je brend ambasadorica za YSL beauty Libre liniju mirisa; a danas nastavlja utjelovljavati modernu ženstvenost kao novoimenovana globalna ambasadorica...
Stiže novo ljeto, a s njim i nova prilika za impresivnu preobrazbu tijela uz novi Summer Ready 2024 online izazov, omiljene zagrebačke trenerice, Suzane...
Hodamo ulicama grada i stalno nas u stopu, iz gradskih i privatnih vrtova, prati neodoljivo slatki miris cvijeta bazge, simbola kasnog proljeća. Dokaz je...
Fotografiranje proizvoda i reklamna fotografija je posebna grana fotografije jer obuhvaća puno toga na što moramo misliti. Takva fotografija treba biti ugodna oku, poželjno...
Kako bismo poboljšali doživljaj web stranice koristimo kolačiće. Neki kolačići koje koristimo neophodni su za uredno funkcioniranje određenih usluga, a drugi se koriste za prikupljanje informacija o korištenju internetske stranice (statistiku), tako da stranicu možemo prilagoditi tvojim potrebama.