Raj za čokoljupce uskoro opet otvara svoja vrata u Opatiji

Festival čokolade ponovno se vraća u najstariji hrvatski turistički grad.

Iako do studenog još ima dosta vremena, mi se već veselimo vikendu od 8. do 10. studenog kada će bajna Opatija, biser Kvarnera, postati središte za sve ljubitelje čokolade iz regije. Naime, vraća nam se Festival čokolade u tom šarmantnom obalnom gradiću, a program se čini bogatijim no ikad prije.

Ovo je 18. po redu Festival čokolade koji će u Opatiji na tri dana okupiti vrhunske craft čokolaterije, slastičare te vodeće domaće i strane proizvođače čokolade. Osim mogućnosti degustacija i kupovina čokoladnih delicija, posjetitelji će imati priliku sudjelovati u širokom izboru radionica i edukacija na temu čokolade, među kojima će se nešto zanimljivo pronaći za sve uzraste.

Posebna novost u programu eventa je takozvani ‘Čokolaboratorij’, radionica na kojoj će sudionici moći izraditi vlastitu personaliziranu čokoladu. Za one koji su pak željni odmora i spa doživljaja, dobro je znati da će opatijski hoteli svoju wellness ponudu gostima prilagoditi te ju tematski ‘obojiti’ u čokoladu. Bit će tu recimo masaža i kupki u čokoladi. Dakle, ako volite čokoladu u svim oblicima i verzijama, znate gdje se zaputiti ovog studenoga!

GastroJolie apetiteRaj za čokoljupce uskoro opet otvara svoja vrata u Opatiji

Facebook

99,687FanovaLajkaj