Većina misli da je ovo najljepša manikura svih vremena. Biste li se složili?

Beauty trendovi se mijenjaju, ali neki lookovi jednostavno su bezvremenski lijepi.

Oduvijek je poznato da se modni, pa tako i beauty trendovi recikliraju i stalno iznova vraćaju na scenu. Nešto novo se pojavi, zavlada na par sezona, ali onda se odmah vraćamo klasici – i tako je bilo i bit će sve dok je modne/beauty industrije. No, u cijelom tom žrvnju stalno novih komada koje želimo kupiti ili make-up lookova koje želimo isprobati, postoje i neki bezvremenski klasici koji vječito dobro funkcioniraju. Tako je to kada pričamo o malim crnim haljinama ili pak crvenom ružu, a postoji nešto slično i svijetu manikura.

Naime, s manikurama je lako eksperimentirati te ih brzo mijenjati, zbog čega u ovoj beauty domeni trendovi odlaze i dolaze brže no igdje drugdje – ali jedno vrijedi uvijek, a to je da su nježne roskaste manikure bezvremenski izbor. Beauty stručnjaci upravo nježan, pastelni i milky pink look noktiju smatraju najljepšom manikurom svih vremena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MОСКВИЧКА NAILS (@moskvichka_nails)

Ovako uređeni nokti izgledaju čisto, minimalistički i uvijek elegantno, a dobro izgledaju i na svim tonovima kože i na svim dužinama noktiju. Biste li se i vi složili da se radi o najljepšem i najuniverzalnijem nail artu svih vremena?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli sʜᴜɢᴀ (@shuga.studio)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MОСКВИЧКА NAILS (@moskvichka_nails)

BeautyDekorativna kozmetikaVećina misli da je ovo najljepša manikura svih vremena. Biste li se...

Facebook

99,687FanovaLajkaj