Otvoren novi Revelo Experience Centar u Zagrebu: Proslava punoljetnosti uz globalne i regionalne estetske stručnjake

Revelo, vodeća tvrtka u svijetu estetskih inovacija u regiji, službeno je otvorila vrata novom Experience Centru u Zagrebu, u prisutnosti brojnih međunarodnih i domaćih estetskih stručnjaka, uključujući istaknute globalne lidere i eksperte iz područja medicinske estetike.

Ovaj jedinstveni događaj poslužio je kao platforma za razmjenu iskustava i znanja o najnovijim tehnologijama i trendovima u industriji, ali i kao proslava punoljetnosti tvrtke. Naime, Revelo je s radom započeo prije nepunih 18 godina, otkud i naziv samog eventa: “Almost Legal Party”.

Sa svojim partnerima koji su doputovali iz Amerike, Italije, Srbije, Crne Gore, BiH i raznih dijelova Hrvatske, Revelo je nazdravio zajedničkim uspjesima te učinio da se osjećaju poput hollywoodskih zvijezda – obučeni u crno i zlatno, uz šetnju po crvenom tepihu i bljeskove fotoaparata.

Suzana i Lino Marić i Lucija Begić, Miss World Croatia 2023

Među poznatim gostima bio je i Michael Q. Pugliese, vlasnik američkog dermokozmetičkog brenda Circadia, koji Revelo zastupa. Michael je ove godine odnio titulu Favorite Industry Celebrity, od strane utjecajnog američkog skincare časopisa Dermascope, a u Zagreb i Hrvatsku došao je isključivo zbog Revelovog partyja. Osim njega, izdaleka je doputovao i Attilio Grattacaso, direktor talijanske tvrtke Brera Medical Technologies, čiji su Jovena i BodyStim jedni od najposebnijih uređaja koje Revelo ima u svojoj ponudi.

Svakako najpoznatiji brend koji Revelo zastupa je Hydrafacial, tretman koji javno obožavaju mnogi celebrityji poput Kim Kardashian i Jennifer Lopez. Njegovi predstavnici, Jon Arnold i Adrian Thelwell, također su bili dio velike proslave, kao i Saulo Quinci, COO tvrtke Lemi Medical Division. Svi principali brendova čiji je Revelo zastupnik posjećuju svoje distributere diljem svijeta, no jednoglasno su se složili da je Revelov Experience Centar zaista nešto posebno i dosad neviđeno u njihovoj branši.

Bashar i Ljubica Alabdulla i Lino Marić
Jon Arnold, Suzana i Lino Marić, Adrian Thelwell
Lino i Suzana Marić i Ognjen Bagatin

Uz globalne estetske stručnjake, važno je bilo ugostiti i domaće lidere koji već dugi niz godina uspješno surađuju s Revelom. Tako su se njihovom pozivu odazvali dr. med. Tomica Bagatin, čiju Polikliniku Bagatin krase Revelovi Hydrafacial i Med Contour uređaji, zatim Ognjen Bagatin, vlasnik Poliklinike Sinteza, cijeli tim Poliklinike Duduković Kisić Malić te dr. Nikola Milojević, poznati estetski liječnik, Ljubica i Bashar Alabdulla, vlasnici istoimene poliklinike, ali i dr. med. Aleksandra Jovanović, koja je cijenjena specijalistica fizikalne medicine i rehabilitacije iz Niša.

Od poznatih TV lica bili su tu Marko Grubnić, Neven Ciganović, Lucija Begić, prošlogodišnja Miss World Croatia i Mirna Maras Batinić, koja je i jedna od prvih susjeda novog Revelo Experience Centra. Za dobru atmosferu pobrinuli su se DJ Shaka i Mate Grgat, naš poznati tenor i klapski i solo pjevač, uz gudački kvartet te duo s gitarom i harmonikom. Da gosti ne ostanu suhih grla pobrinula se Miva galerija vina, a vrhunsku hranu pripremio je Rougemarin.

Neven Ciganović, Suzana i Lino Marić
Ognjen Bagatin

Cijelu organizaciju eventa Revelov tim odradio je samostalno, što ide u prilog tome da je direktor Lino Marić oko sebe okupio multidisciplinarne stručnjake koji podižu estetiku na potpuno novu razinu u regiji i neumorno rade na ostvarenju Revelove vizije. A to je da svojim klijentima omoguće pristup najnovijim svjetskim tehnologijama i metodama te mjesto za inspiraciju, edukaciju i inovaciju.

Izvorpress
CelebuzzEventiOtvoren novi Revelo Experience Centar u Zagrebu: Proslava punoljetnosti uz globalne i...

Facebook

99,687FanovaLajkaj