Nika Turković predstavlja singl „Tvoja“ i najavljuje veliki koncert u Tvornici kulture

Za početak mjeseca kojeg će zaokružiti velikim koncertom u Tvornici kulture Nika Turković predstavlja svoj novi singl i videospot „Tvoja“. U najveću zagrebačku koncertnu dvoranu Nika dolazi u subotu, 26. listopada.

„„Tvoja“ je jedna baš jako ljubavna pjesma i za razliku od svih mojih, ova je sretna. Drugo sve bih ostavila slušateljima da interpretiraju kako oni žele“ – podijelila je svoj doživljaj pjesme Nika. Autorski „Tvoja“ je zajednički rad Nike i Ivana Pešuta, njezinog najdugovječnijeg suradnika. 

Videospot također potpisuje ekipa s kojom je realizirala dosta projekata: Benjamin Strike, Mateo Jurčič i Luka Vidović. „Ekipa s kojom toliko volim raditi da na većini snimanja nisam ni morala biti, jer im potpuno vjerujem. U glavnim ulogama imali smo Mariju Vuglač i Martina Leškovića kojima i ovim putem najveće hvala jer su ostvarili moju viziju u cijelosti“ – izjavila je Nika. 

„Tvoja“ nastavlja put kojim su krenula prethodna dva singla – sjajne „Ima smisla“ i duet s Nelom „Mogu i sama“ koji su mjesecima bile među najemitiranijim pjesmama u domaćem eteru, a samo na You Tubeu i Spotifyju pregledane su i poslušane više od milijun puta. Sva tri singla, zajedno s pjesmama koje se nalaze na debiju „11“, dvostrukom najprodavanijem domaćem albumu, Nika će sa svojim bendom odsvirati u Tvornici kulture 26. listopada. 

U našu najveću koncertnu dvoranu Nika stiže nakon zapaženih nastupa proteklih mjeseci tijekom kojih je punila klubove gradovima poput Osijeka, Rijeke i Beograda te svirala na festivalima kao što su EXIT i Kula Kula.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nika Turković (@nikaturkovic)

U Tvornici kulture na pozornici će je pratiti bend u sastavu Bruna Matić, Mia Marenić, Ivan Pešut, Damjan Brnić, Matko Bassara, dok će na basu kao zamjena Zvonimiru Jaguniću biti Martin Petračić. Zagrebački koncert bit će najveći Nikin samostalan nastup u svom gradu, a kao gosti će joj se pridružiti Nela, pocket palma, kao i gosti iznenađenja.

Ulaznice za Tvornicu kulture nalaze se u prodaji po cijeni od 15 eura, dok će na dan koncerta, ako ih ostane, koštati 18 eura. Ulaznice se mogu kupiti u Aquarius Music Shopu u Gundulićevoj, online na Entrio.hr i na svim Entriovim fizičkim prodajnim mjestima.

FotoPR
CelebuzzCelebuzz vijestiNika Turković predstavlja singl „Tvoja“ i najavljuje veliki koncert u Tvornici kulture

SELECTEDD predstavio brutalističku LOUISE ROE

LOUISE ROE kolekcija, koju potpisuje osnivačica Louise Roe Andersen, istražuje spoj umjetničke intuicije i europskog zanatstva kroz sofisticirane, ručno izrađene predmete. U svom radu,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj