Izgledajte sofisticirano u baš svakoj prilici uz ovaj bezvremenski modni komad!

Samo jedan odjevni predmet koji podiže svaki outfit na višu razinu.

Ako ove jeseni težite izgledu elegancije i ženstvene sofisticiranosti, a bez da slijepo pratite svaki trend, jedini modni komad u koji trebate uložiti novac da biste dugoročno njegovali profinenjeni stil je džemper s V izrezom. Ovakav tip pulovera postao je omiljeni modni komad među ženama diljem svijeta jer se stilski dobro uklapa i uz hlače i uz suknje, a može ga se nositi i preko haljina.

@lovisabarkman

Ovaj stil pulovera nije samo praktičan, već i izgleda vrlo sofisticirano. Koketirajući s muškim krojem V izreza, divno se uklapa u ženski ormar stvarajući elegantnu siluetu. Lako je ovakve džempere prilagoditi i casual i poslovnim prilikama, a zbog otvorenog vrata će i vaš nakit uz ovaj komad dodatno doći do izražaja. Pronašli smo nekoliko high street opcija ovakvog pulovera pa chekirajte ponudu u nastavku.

Reserved: 

27.99 eura
22.99 eura

Mango: 

17.99 eura

Zara: 

29.95 eura

Bershka: 

25.99 eura

Masssimo Dutti: 

169 eura
89.95 eura
ModaTrendoviIzgledajte sofisticirano u baš svakoj prilici uz ovaj bezvremenski modni komad!

Ružičasta povorka podrške obilježila 25. Dan ružičaste vrpce

Tradicionalnim okupljanjem ispred Hrvatskog narodnog kazališta, 25. put zaredom, obilježen je Dan ružičaste vrpce u organizaciji udruge Europa Donna Hrvatska. Ova emotivna i plemenita manifestacija okupila je brojne...

Facebook

99,687FanovaLajkaj