Sedmi Kont-a-porter buvljak: Shopping, zabava i odlična atmosfera u srcu Rijeke!

Ljubiteljice mode i unikatnih modnih komada, pripremite se za novu modnu avanturu jer se sedmi Kont-a-porter buvljak s modnim krpicama održava ove subote, 12.10. od 10 do 14 sati na Kontu, u sklopu caffe bara Striga.

Provedite sunčano subotnje jutro u opuštenoj atmosferi, uz shopping po povoljnim second hand cijenama, ispijajući kavicu na suncu s pogledom na grad. Osim što ćete imati priliku obnoviti svoj ormar unikatnim komadima, očekuje vas i odlična glazba koju će osigurati poznati DJ Luka Manola, koji je zadužen za dobru atmosferu i plesne vibracije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MIA KONJUH (@miakonjuh)

 Ovaj put, jesenska edicija Kont-a-porter buvljaka donosi i neka iznenađenja. Osim redovnih organizatorica – Maje, Mije i Slaki, koje već tradicionalno stoje iza ovog događaja, pridružit će im se i posebne gošće, popularna influencerica Cindy Sabolčec te modna entuzijastica Lea Perović. Njihova prisutnost sigurno će privući pažnju i donijeti dodatnu dozu stila i inspiracije svim posjetiteljicama. No, ovaj buvljak nije rezerviran samo za dame – jedan izlagač prodavat će svoje modne ulove i za muški dio publike, tako da će i dečki moći pronaći nešto za sebe.

Jedan od nezaobilaznih izlagača na buvljaku je Hawe accessories, koji će i ovaj put izložiti svoj ručno izrađeni nakit. Njihovi komadi već su postali prepoznatljivi i vrlo traženi među posjetiteljima, a svaki put donesu nešto novo i zanimljivo. Ako ste ljubiteljice prirodne kozmetike, razveselit će vas novost ove sezone – Auro Oleum, riječki brend prirodnih proizvoda za njegu kože, koji će po prvi put predstaviti svoju liniju kozmetike. Ovo je idealna prilika da isprobate kvalitetne proizvode s domaćim potpisom.

Kont-a-porter buvljaci već su stekli status omiljenog okupljanja brojnih Riječanki, no na ovaj popularni događaj dolaze posjetitelji iz cijele Hrvatske, pa čak i izvan nje. Uz shopping, ovo je prilika za druženje, razmjenu modnih savjeta, ali i za podržavanje održive mode, koja postaje sve važnija u današnje vrijeme.

Ne propustite ovu priliku za savršenu kombinaciju shoppinga, sunca i ugodnog druženja – provedite subotnje jutro na Kontu s prijateljicama i uživajte u jedinstvenom modnom doživljaju u Rijeci!

FotoPress
ModaModa vijestiSedmi Kont-a-porter buvljak: Shopping, zabava i odlična atmosfera u srcu Rijeke!

Ružičasta povorka podrške obilježila 25. Dan ružičaste vrpce

Tradicionalnim okupljanjem ispred Hrvatskog narodnog kazališta, 25. put zaredom, obilježen je Dan ružičaste vrpce u organizaciji udruge Europa Donna Hrvatska. Ova emotivna i plemenita manifestacija okupila je brojne...

Facebook

99,687FanovaLajkaj