Game Changer 3.0 konferencija u Zagrebu bila je tehnološki spektakl: Više od 1500 posjetitelja oduševljeno događajem koji „mijenja igru“

Game Changer je i službeno postao jedna od najvećih tehnoloških konferencija u regiji!

S više od 120 stručnih predavača i panelista te više od 1500 posjetitelja, konferencija je u četvrtak, 10. listopada 2024., u zagrebačkom Z centru te dvoranama CineStara nadmašila sva očekivanja, postavši ključni tehnološki događaj godine.

U pet tematskih dvorana, konferencijski dan bio je ispunjen inspirativnim razgovorima, prezentacijama i raspravama. Nikad bogatiji program okupio je stručnjake, lidere i entuzijaste iz Hrvatske i svijeta, koji su donijeli nova saznanja o budućnosti umjetne inteligencije, e-commercea, Web3, gamifikacije i brojnih drugih industrija.

Ovo nije bio samo događaj – to je bila eksplozija inovacija i kreativnosti! Brojni posjetitelji su imali  priliku sudjelovati u razgovorima s vrhunskim stručnjacima poput Davora Brukete, Anje Tkalčević, Nikole Dujmovića i mnogih drugih, koji su dijelili svoja iskustva i vizije budućnosti tehnologije. Svaki panel, svaka prezentacija i razgovor približili su nas razumijevanju kako će tehnološke inovacije utjecati na naš svakodnevni život.

AI Dvorana bila je posvećena vrućoj temi – umjetnoj inteligenciji. Predavanja i paneli otkrili su kako AI mijenja kreativne industrije, obrazovanje, medije i još mnogo toga. GAMIFY dvorana istražila je sve o gamifikaciji, dok su se u WEB3 dvorani posjetitelji upoznali s blockchain tehnologijom i kriptovalutama. ECOMMERCE dvorana predstavila je najnovije trendove u toj sferi, a startup zajednica briljirala je kroz STARTUP dvoranu s pričama o uspjehu domaćih i regionalnih inovatora. Upravo za njih, pobjednika Lexi – Boris Šurija (partner), drugoplasirane Daidream – Zvonimir Kišurek (co-founder, CIO) te treće plasirani startup MealPass – Saša Jurković (founder) dogovorena je iznimno vrijedna nagrada, a radi se o predstavljanju ovih startupova dogodine na prestižnom i jednom od najvećih sajmova inovacija We Make Future 2025 u Bologni.

Jedan od najposebnijih trenutaka konferencije bio je PROJECT GROW, zona relaksacije i wellbeing praksa, koja je omogućila posjetiteljima da pronađu mir i vrate energiju tijekom uzbudljivog dana. GROW! zona, inspirirana prošlogodišnjim uspjehom, ponovno je oduševila i postala omiljeno odredište svih koji su željeli predah.

Game Changer 3.0 također je pružio priliku za povezivanje, umrežavanje i zabavu u EXPO zoni, gdje su sudionici mogli isprobati nove proizvode, uživati u glazbi i živahnoj atmosferi, koja je trajala cijeli dan – sve do završnog partyja koji je zaokružio konferenciju u velikom stilu.

Nakon dosad najvećeg uspjeha u Zagrebu, Game Changer konferencija 11. studenoga seli  u Ljubljanu po drugi put. Već sljedeće godine konferencija će se održati na dvije “egzotične” inozemne lokacije – u Londonu, dok je druga lokacija još uvijek tajna, donoseći globalni fokus na inovacije i liderstvo. Organizatori su također potvrdili povratak konferencije u Zagreb sljedeće godine, obećavajući još spektakularniji program s novim prilikama za networking i učenje.

FotoPress
LifestyleTechnoGame Changer 3.0 konferencija u Zagrebu bila je tehnološki spektakl: Više od...

Kako je jesensko izdanje stilske jednadžbe spojilo modu i umjetnost?

Upravo jedno takvo druženje održalo se ove subote u centru Zagreba u galeriji i aukcijskoj kući Artmark na edukacijskoj radionici odijevanja za žene Stilska Jednadžba koju organizira modna...

Facebook

99,687FanovaLajkaj