Božanstvena nijansa čokoladno-crvene sada se nosi i na ruževima za usne

Duboke kombinacije smeđih i burgundy nijansi ruževa ove su godine pravi hit.

Ove jeseni nam se čini kako su bogate, tamne nijanse popularnije no inače. Proteklih smo godine više ‘brijali’ na cimet i bakreno crvenu, dok su ove godine u trendu zagasite nijanse patlidžana, smeđe i jako tamne boje crnog vina. Već smo tako pisali o noktima i manikurama u boji čokolade i kakaa, koji su zadominirali scenom ove jeseni, a čini se kako su se slične nijanse prenijele i na ruževe za usne. Naime, nijanse čokolade nose se i na usnama, a ako imaju podton tamne crvene, izgledaju neobično raskošno.

Klasična burgundy nijansa tako se spojila s tamnim smeđim tonovima, a rezultat su glamurozne usne idealne za jesen i zimu. Ako ih kombinirate sa smećkastim make-upom očiju i laganim smokey eye lookom, dobit ćete zaista glam šminku koja odlično funkcionira u posebnim prigodama. Ako pak odaberete ‘lakši’ look s više svijetlih ili bež nijansi na očima, to će pak biti prikladan poslovni i dnevni look. U svakom slučaju, ako usne obojite u burgundy-smeđu nijansu, nećete pogriješiti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli LYDIA FOWLER MUA (@lydiafowler)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gabrielle (@gabxxrielle)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli › Beatrice ~ Kiddo (@notkidd0)

BeautyDekorativna kozmetikaBožanstvena nijansa čokoladno-crvene sada se nosi i na ruževima za usne

Joolz predstavlja svoja najnovija kolica inspirirana iskustvima tisuće roditelja

Joolz, svjetski najbrže rastući brand premium dječjih kolica, predstavio je najnoviju generaciju kolica - Joolz Hub2. Jedinstvena, kompaktna kolica koja besprijekorno kombiniraju najbolju udobnost...

Facebook

99,687FanovaLajkaj